articolul anterior articolul urmator

EXCLUSIV „Revoluţia“ de la Herculane! Aberaţii fabricate pentru ca falşi revoluţionari să încaseze rente de stat

64
17 Nov 2016 17:50:53
Autor: Ionel Stoica
Foto: AFP
Foto: AFP

64 Comentarii

Stroescu Tit Emilian
17.11.2016, 18:02:26

Urmasii fostilor detinuti politici au suferit mai mult, ani de zile, zeci de ani si nu primesc nimic. Detinutii politici si-au riscat viata si libertatea zeci de ani, ei primesc o indemnizatie. Revolutionarii au ''riscat'' cateva zile sau cateva ore si au pretentii cu nemiluita. Am participat si eu la revolutie pe 21 si 22, nu sunt inscris pe nicaieri si nu am vrut ''beneficii''. Sunt si urmas de fosti detinuti politici....si la fel....nu primesc nimic.

+23 (23 voturi)
observator
17.11.2016, 18:18:58

pentru Stroiescu, Si eu am avut probleme din cauza bunicilor mei, dar nu am fost suparat pe sistem deoarece era o lege care trebuia respectata chiar daca era nedreapta. Am mai spus-o si o mai spun (cu riscul de a capata numai injuraturi - pentru ca adevarul doare intodeauna): - toti acei detinuti politici au mai facut si altceva; - o tara cu legi nedrepte dar respectate este superioara unei tari cu legi drepte dar nerespectate.

-5 (17 voturi)
catalin toader
17.11.2016, 18:10:42

Poate se face, in sfarsit, lumina in serparia asta. Cred ca ar trebui intrebati de sanatate si fostii lideri care au girat acest urias matrapazlac - Ion Iliescu si Petre Roman. Asociatiile de revolutionari au fost folositi ca arma electorala inca de la inceput. Cred ca au primit destul pana acum, Patria recunoscatoare nu mai are de unde sa le dea. Iar cei care au primit titlul fraudulos, ar fi bine sa dea inapoi tot ce au primit.

+14 (14 voturi)
observator
17.11.2016, 18:14:24

Avceasta problema are doua laturi: - Unul care se da revolutionar pentru ca a fost si a strigat "Jos Ceausescu" pentru ca mai apoi sa primeasca beneficii materiale este un om profitor care nu merita sa traiasca printe noi. - Avind in vedere distrugerea tarii care a urmat dupa '89 eu as tace. De ex eu am fost la TVR nu am certificat de revolutionar si nici nu-mi doresc dar imi este rusine ca am pus umarul la distrugerea tarii. Ma doare sufletul cind vad fabricile si uzinele ajunse numai ruine (ca dupa razboi), ma doare faptul ca am decazut in domenii in care eram tari. Eu ma fost in SUA (lucrind la o societate economica multinationala) si am vazut ca nu totul era de ultima generatie. Eu nu l-am crezut pe Petre Roman cind a zis ca avem uzine din fiare vechi si pot sa spun ca vizitele in SUA mi-au dovedit ca aveam dreptate cind le spuneam la prieteni ca nu este adevarat ce spune Petre Roman.

+3 (11 voturi)
Nikola
17.11.2016, 18:43:21

Vinovați?Ioc,au dispărut ca măgarul în ceață! Tam-tam aiurea,mult circ și eterna somnolență. Săptămâna următoare,altă știre"Bombă" și alt fîssssss.

+2 (4 voturi)