Cum cultiva un doljean cannabis în 90 de ghivece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate împreună cu procurorii DIICOT. din Craiova au descoperit două culturi de cannabis indoor, iar un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de trafic şi deţinere de droguri de risc.

La data de 17 februarie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova – Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Dolj, la locaţii folosite de un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Dolj, se arată într-un comunicat DIICOT.

Cel în cauză este bănuit că, începând cu luna noiembrie 2019, ar fi înfiinţat două culturi de cannabis indoor în scopul desfăşurării de activităţi de trafic de droguri.

Astfel, în urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat 90 de ghivece în care se aflau plante de cannabis, două instalatii complet utilate folosite la întreţinerea culturilor, 150 de grame de cannabis, precum şi materiale şi ustensile folosite la prepararea şi consumul de droguri de risc.

Cel în cauză a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Dolj a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cum cultiva un doljean cannabis în 90 de ghivecet

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite