Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Cum îl descriu vecinii şi rudele pe  recidivistul care a violat o jurnalistă în centrul Capitalei, în miezul zilei

44
17 Sep 2013 17:03:06
Autor: Mara Raducanu
Tatăl şi sora (foto) violatorului, fără cuvinte pentru fapta fiului lor FOTO  Marian Iliescu
Tatăl şi sora (foto) violatorului, fără cuvinte pentru fapta fiului lor FOTO  Marian Iliescu

44 Comentarii

Olteanul.com
17.09.2013, 17:55:12

La cum arata tatal si sora si la cum este aranjata curtea lor inteleg de ce in portretul robot spunea ca are ten masliniu. Daca mai includ si declaratiile vecinilor care se jura ca e baiat bun, desi facuse puscarie pentru talharie, atunci cred ca domiciliaza prin Ferentari, o zona a elitelor intelectualitatii dambovitene.

+16 (18 voturi)
ICH
17.09.2013, 17:55:50

Acest om bolnav ar trebui scopit si lasat in libertate daca in rest are un comportament ok ...La fel ar trebui sa se intample cu toti violatorii, sa-i linisteasca de tot daca nu sunt capabili sa se controleze ....Nu ma incanta ca sta 10 ani din inchisoare si cand il elibereaza revine la "hobby-ul" lui favorit de a viola :(

+13 (13 voturi)
Girbea Ion
17.09.2013, 18:27:22

Ar trebui sa ne punem intrebarea de ce o jurnalista si nu altceva?...Eu cred ca e vorba de o razbunare a acestui personaj pe jurnalisti ,fiindca acstia se amesteca prea mult in treburile justitiei si daca sentinta anterioara a fost influientata de presa , acesta ar fi explicatia.Oamenii gasesc de multe ori solutii de razbunare cumplite fara a se mai gandi la urmari,mai ales cei ce au fost prin penitenciare si s-au obisnuit cu habitatul de acolo.Deci dupa parerea mea lumea lui e in penitenciare fiindca acolo este respectat si apreciat.Lumea de afara ii este dusmana si daca se mai gaseste si un jurnalist care sa arunce noroi pe el imediat se intampla ceia ce sa intamplat.

-3 (15 voturi)
Nirolf
17.09.2013, 18:10:07

Jos palaria ! Era un baiat cuminte , si saritor . Era un om painea lui Dumnezeu . Iata cum este descris acest distins domn violator de apropiati . Banuesc ca era si extrem de credincios . Poate il vom vedea si la TV la emisiunea : "In spatele gratiilor" unde o droie de nevinovati ne dau lectii de morala . Si cand te gandesti ca a ratat sa fie coleg cu nevinovatul Nastase ... Norocul lui ca inca mai are posibilitatea sa devina coleg cu alti distinsi violatori de legi Becali etc. Au n-are nici sansa asta, el neaspirant la statutul de detinut de lux . Daca te gandesti bine s-ar putea sa fie un detinut de constiinta , victima a dictachiorului. Jos Basescu !

+10 (14 voturi)
ICH
17.09.2013, 18:35:35

Eu cred ca alegerea a fost aleatorie, ea s-a nimerit in raza lui vizuala si cum era si tanara, probabil placuta ochiului ....... Nu e prima data cand violeaza o femeie dar ar fi trebuit sa nu mai aiba posibilitatea sa faca asta .

+11 (11 voturi)