Accident spectaculos în Capitală. Cum au fost acroşate două maşini staţionate la semafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident la intersecţia Delea Veche şi Matei Basarab     FOTO FAcebook/  Andrei Mihai
Accident la intersecţia Delea Veche şi Matei Basarab     FOTO FAcebook/  Andrei Mihai

La intersecţia dintre străzile Delea Veche şi Matei Basarab, în sectorul 2 al Capitalei, a avut loc astăzi un accident spectaculos, în care au fost implicate patru autovehicule, dar care, din fericire, nu s-a soldat cu victime.

În sectorul 2 din Bucureşti, cei care se aflau la intersecţia dintre străzile Delea Veche şi Matei Basarab au fost martorii unui accident spectaculos, în care o maşină s-a răsturnat şi alte trei au fost implicate în impact. Conform Digi24, un bărbat în vârstă de 40 de ani, care conducea un autoturism Nissan, nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi intrat în coliziune cu un Tico, la volanul căruia se afla o tânără. Două maşini care staţionau la semafor au fost acroşate în urma acestui eveniment. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Şoferul care conducea automobilul Nissan a fost rănit uşor, conform datelor comunicate Digi24 de reprezntanţi ai Poliţiei. Acesta a fost transportat la spitalul Bagdasar-Arseni. În maşină se aflau şi doi copii, care nu au păţit nimic, dar au fost duşi la acelaşi spital, pentru verificări.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite