Cum au petrecut românii Revelionul în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii au sărbătorit în stradă trecerea dintre ani, dansând pe muzica unor artişti precum Delia, Carla's Dreams, Iris, Paraziţii sau celebra trupă „No Mercy”.  De la Iaşi până la Bucureşti, noul an a venit cu muzică, artificii şi voie bună, iar pentru unii chiar cu cereri în căsătorie în faţa a mii de oameni.

În Capitală, trecerea în noul an a fost marcată de două petreceri în aer liber, cea din Piaţa Constituţiei, respectiv una în parcul Titan.  La „Revelionul Centenar”, din Piaţa Constituţiei, au concertat cântăreţi precum Smiley, The Motans, Nicoleta Nucă, Irina Rimes, Vescan, Naoptea Târziu, Antonia. Cea care a încheiat seara a fost Delia care şi-a făcut nostalgici fanii, invitându-l pe scenă pe Nick, cel alături de care şi-a început cariera muzicală, în trupa N&D.

„Liberi sub Cerul Liber” a fost numele petrecerii organizate de Sectorul 3, unde au cântat  Alifantis & ZAN, byron, Lidia Buble, Silviu Biriş, ROA, Vunk, Adrian Naidin, Mihai Mărgineanu, Paraziţii şi Carla’s Dreams.

700 de sticle de şampanie, la Cluj

Mii de clujeni au participat şi anul acesta la petrecerea de Revelion 2018 organizată de Primărie în cele două pieţe principale ale oraşului. Artificiile au fost spectaculoase, primarul Emil Boc a stat la poze cu clujenii, s-au distribuit 700 de sticle de şampanie. Momentul culminant al serii în Piaţa Unirii a fost concertul trupei Cargo, care început în jurul orei 23.00 şi a ţinut până aproape de miezul nopţii. Concertul a fost pe placul celor prezenţi, puţini remarcând rateurile date de sistemul de sonorizare. „Mai daţi un pic de căldură măi că a îngheţat sonorizarea”, a comentat cineva. 

Iaşi, revelionul în Piaţa Palatului Culturii

Mii de ieşeni au petrecut noaptea dintre ani în Piaţa Palatului Culturii, acolo unde au asistat la un  foc de artificii şi au ascultat muzica mai multor artişti în vogă. Pe scena amplasată în faţa Palatului Culturii din Iaşi au urcat Saragossa Band (recital de 90 minute), Bosquito şi Ovidiu Lipan Ţăndărică (60 minute), DJ Sava (40 minute) şi Annes (40 minute). 

Slatina a trecut în 2019 alături de IRIS

Slătinenii s-au adunat în număr mare, aproape de miezul nopţii, pe Esplanadă, ademeniţi de focul de artificii tradiţional, dar şi de recitalul trupei IRIS. Mii de slătineni s-au întâlnit pe Esplanadă, bucurându-se de trecerea în noul an în mijlocul mulţimii. Deşi recitalurile artiştilor au început în jurul orei 22.30, zona consacrată pentru promenadă a oraşului s-a umplut mult mai târziu, atracţia numărul 1 fiind trupa alături de care slătinenii au trecut în anul 2019: IRIS.

„No Mercy” şi revelionul la Deva

Piaţa Unirii din municipiul Deva a fost loc de petrecere în aer liber în noaptea Anului Nou. Devenii au celebrat intrarea în 2019 pe muzica trupei „No Mercy”.Cel mai aşteptat eveniment al Revelionului în aer liber organizat în Piaţa Unirii din Deva a fost concertul trupei pop No Mercy.

Concerte şi o cere în căsătorie la Constanţa

Damian Drăghici, Sore, Vanotek, Nicoleta Nucă şi DJ Slimboy au întreţinut atmosfera la cumpăna dintre ani, în Constanţa, în Piaţa Ovidiu. De asemenea, gestul unui tânăr i-a emoţionaţi pe mulţi dintre miile de oameni adunaţi în piaţă. Cu puţin timp înainte de miezul nopţii, Cătălin a urcat pe scenă şi a cerut-o în căsătorie pe Alina care a spus „Da”. Gestul tinerilor a fost aplaudat de miile de constănţeni care au ales să petreacă Anul Nou la spectacolul organizat de primăria Constanţa. 

Spectacolul dedicat Revelionului 2019 şi focul de artificii au scos mii de piteşteni în stradă în noaptea dintre ani.

Potrivit tradiţiei, mii de vasluieni s-au adunat în Piaţa Civică a municipiului reşedinţă de judeţ pentru a întâmpina Noul An. Focul de artificii a fost principala atracţie a serii.

Surprizele din Băile Herculane

Cine a ales să petreacă minivacanţa de Revelion în pensiunile şi hotelurile din staţiunea Băile Herculane din judeţul Caraş Severin nu a regretat. Gazdele au pregătit pentru turiştii veniţi din toate colţurile ţării multe surprize, începând de la un meniu sofisticat la masa de revelion la petreceri cu vedete în piscină.

Paula Seling i-a fermecat pe suceveni

Mii de suceveni au participat la Revelionul în aer liber organizat de Primăria Suceava în parcarea „Iulius Mall”. Printre artiştii care au urcat pe scenă s-a numărat şi Paula Seling. Artista a cântat live şi a fermecat publicul. La ora 00.00, de numărătoarea inversă s-au ocupat interpreta de muzică populară Andra Matei şi primarul Ion Lungu.

Revelionul la Buzău, primul concert pe 2019 al „Voltaj”

Peste 10.000 de persoane au participat la un grandios spectacol de Revelion organizat în centrul municipiului Buzău. Cap de afiş a fost Voltaj care a intrat pe scenă imediat după miezul nopţii, în uralele publicului. Focul de artificii a durat zece minute.

Diversitatea de la Botoşani

Primăria Botoşani a organizat de Revelion un spectacol cu artişti din ţară dar şi interpreţi locali, cu o diversitate de genuri muzicale. La final nu a lipsit focul de artificii. Au concertat artişti locali dar şi interpreţi din ţară. Scena a fost amplasată în faţa Pieţei Revoluţiei, în apropierea sediului administraţiei locale. Strada Cuza Vodă a fost închisă circulaţiei rutiere încă de pe 31 decembrie, ora 12.00 şi va redeschisă abia pe 1 ianuarie ora 15.00, tocmai pentru a găzdui cât mai mulţi spectatori dar şi pentru curăţenia de a doua zi.

Subcarpaţi, la Timişoara

Timişorenii care nu au plecat de Revelion din oraş sau nu au ales să petreacă într-un restaurant sau în vreun club, au ieşit să întâmpine noul an în Piaţa Victoriei. Primăria a pregătit pentru ei obişnuitele concerte de pe scena din faţa Operei. După încălzirea făcută Basska, Box Office, Kamelia şi Sean Norvis cu MC Steliano (când piaţa era mai mult goală), scena a fost acaparată de cei de la Subcarpaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite