Curtea de Apel Bucureşti va decide în 27 martie dacă postul OTV va fi redeschis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Curtea de Apel Bucureşti va decide peste o săptămână dacă postul OTV va fi redeschis FOTO Adevărul
Curtea de Apel Bucureşti va decide peste o săptămână dacă postul OTV va fi redeschis FOTO Adevărul

Curtea de Apel Bucureşti  a judecat miercuri cererea de anulare a deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) privind retragerea licenţei de emisie a OTV. După dezbateri, instanţa a rămas în pronunţare, urmând să decidă peste o săptămână, în 27 martie, dacă admite sau nu solicitarea lui Diaconescu.

 
În 28 ianuarie, Dan Diaconescu a depus la Parchetul instanţei supreme o plângere la adresa membrilor CNA, pe care îi acuză de abuz în serviciu în legătură cu deciziile de retragere a licenţei de emisie a OTV şi de amendare după închiderea postului.

CNA a retras, în şedinţa din 22 ianuarie, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii OTV, fapt care presupune că postul controlat de Dan Diaconescu nu mai poate emite.

Licenţa OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasă la propunerea Laurei Georgescu, preşedintele CNA, cu unanimitate de voturi.


OTV a început să emită în 6 septembrie 2001. Licenţa postului OTV a mai fost retrasă o dată de CNA, în anul 2002, pe vremea când Consiliul era condus de Ralu Filip.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite