articolul anterior articolul urmator

Cutremur în Poliţie. Peste 20 de poliţişti au fost daţi pe mâna procurorilor în cazul poliţistului violator. Şeful Poliţiei Capitalei şi-a dat demisia DOCUMENT

11
12 Jan 2018 19:02:30
Autor: Valentin Bolocan

11 Comentarii

L--- Lara
12.01.2018, 19:39:08

Cate agresiuni sunt necesare ca sa se miste ceva in Politie? Cei care au acoperit agresiunile nenorocitului acela cum au curajul sa-si priveasca proprii copii, sotiile, cum au curajul sa se uite in oglinda stiind ca au ajutat un pedofil sa actioneze? Ar trebui sa fie condamnati pentru favorizarea si incurajarea pedofiliei, pentru ca exact asta au facut! Bine ca pedofilul a fost decorat pentru acte de "barbatie"! Asta e chiar de tot rahatul, scuze pentru expresie!

+6 (6 voturi)
Paun_Al
12.01.2018, 20:17:02

Este un celebru citat a lui Aristotel " Mi-e prieten Platon, dar mai prieten îmi e adevărul." Citat care nu are nici o relevanta in Romnaia zilelor noastre , cel putin pentru cei ce sunt platiti de noi , sa ne serveasca interesele in institutiile statului roman . Peste tot ...in partide , politie , guvern , armata, invatamant .... si unde mai vreti ... grupul respectiv se acopera unul pe altul sau sunt indiferenti , sau complici la matrapazlacurile care au loc .

+2 (2 voturi)
Jean Maurer
12.01.2018, 20:36:14

In orice padure exista uscaturi, numai ca in Romania s-a depasit limita bunului simt. Si asta nu numai in Politie ! Jalnic ! Nu mai exista deloc simtul dreptatii, al onoarei, al onestitatii, etc. Exista numai cardasii si complicitati la golanii !

+3 (3 voturi)
un motan intransigent
12.01.2018, 23:09:45

Dle. Maurer , multumiri pentru constatari ! Asa e , "nu mai exista simtul dreptatii , al onarei , al onestitatii" pentru ca s-a anulat simtul intransigentei . Intransigenta provoaca durere , nu ? Ca nu mai suntem adeptii corectiei fizice , treaca- mearga , dar daca "moliciunea" e adiacenta "intelegerii" de gang , batalia e pierduta . Trebuie fortata schimbarea moravurilor , si asta se face greu si dureros . Statul ar putea renunta la monopolul justitiei ( partial ) in favoarea justitiei cutumiare . Asta , pentru a-i reinvata pe romani cu aplicarea intransigentei imediat savarsirii faradelegii . Satul de orientare democrat/socialista nu ca accepta nicicand o astfe de logica ( de dreapta ) , asa ca , in continuare , calitatile amintite de Dvs. vor lipsi in continuare .

Lennon Yuri
12.01.2018, 22:51:27

Oare cate feluri de demisii exista: de onoare, de dezonoare, de bascalie etc. Oare nu va intra o data in cap ca exista una singura, numita simplu DEMISIE, adica adio si n-am cuvinte !!!!

+1 (1 vot)