Dacia ia cu asalt Australia. Pe ce modele se bazează constructorul de la Mioveni pe această piaţă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duster Oroch va fi în oferta Dacia pentru Australia FOTO renaultgroup.com
Duster Oroch va fi în oferta Dacia pentru Australia FOTO renaultgroup.com

Importatorul Renault din Australia, Ateco Group, a comunicat că în acest an vor începe să fie livrate primele unităţi Dacia pe această piaţă, confirmând astfel lansarea mărcii low-cost a grupului francez la Antipozi.

Produsele Dacia îşi continuă expansiunea la nivel mondial odată cu sosirea iminentă a firmei româneşti pe piaţa australiană, care tocmai a fost confirmată de importatorul Renault pe această piaţă, grupul Ateco.

Până acum, această companie a importat doar modele Renault, cu o gamă formată în principal din vehicule utilitare, cum ar fi Kangoo şi Kangoo ZE, Trafic şi diverse variante ale Master, în timp ce oferta sa de autoturisme este limitată la Mégane RS şi la crossover-urile Koleos şi Captur.

Catalogul Dacia de pe această piaţă va fi destul de interesant, întrucât nu numai modelele mărcii româneşti prezente în Europa vor fi comercializate, ci şi unele modele din catalogul Renault comercializate pe alte pieţe, precum Renault Duster Oroch, pickup-ul bazat pe Dacia Duster care este livrat în America de Sud, arată motorsactu.com. Oricum, Duster, Sandero şi Sandero Stepway vor fi în oferta Dacia pentru piaţa australiană. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite