Daciana Sârbu: "Parlamentul României nu este eficient!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PSD, Daciana Sârbu, a declarat, marţi, pentru emisiunea "Pro şi contra", într-o dezbatere cu cititorii pe ziare.com, că în ţara noastră munca depusă la Parlament nu este eficientă şi că e foarte greu să se mai schimbe ceva în acest sens.

Daciana Sârbu a spus că parlamentarii români nu sunt organizaţi. "Parlamentul României nu este eficient şi nu este organizat. Nu există aşa ceva acolo şi cred că nici nu se doreşte acest lucru. La Bruxelles, la Parlamentul European, totul este foarte bine pus la punct şi se munceşte de dimineaţă, de la ora 8, şi până seara, aproape de ora 21.00", a explicat precizat europarlamentarul PSD.

Referitor la românii care pleacă să lucreze peste hotare, Daciana Sârbu a adăugat: "Eu sunt convinsă că românii nu ar pleca în altă ţară dacă ar fi mai bine plătiţi aici. Din păcate, cei de acasă nu ştiu cât de greu le este să muncească acolo şi cât de greu sunt trataţi acolo unde îşi găsesc de muncă".

Referitor la cadidatura lui Victor Ponta pentru preşedinţia Partidului Social Democrat, europarlamentarul PSD a declarat că Ponta este o variantă pentru viitor. "Victor Ponta este o variantă pentru PSD deoarece oamenii îşi doresc alternative, iar Victor este o alternativă. Oamenii îşi doresc să aibă viitor şi dacă au un viitor atunci e un lucru bun", a punctat Daciana Sârbu.

Rugată să comenteze retragerea fostului preşedinte Ion Iliescu din PSD, Daciana Sârbu a declarat: "Este decizia dânsului şi cred că a făcut cea mai bună alegere. Nu-i pot face publice motivele, chiar dacă i le cunosc".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite