articolul anterior articolul urmator

Damen: Susţinem autorităţile române în desfăşurarea investigaţiei privind informaţiile confidenţiale legate de licitaţia pentru corvete care au apărut în spaţiul public

2
12 Jan 2019 18:23:34
Autor: News.ro
Navă construită de compania Damen. FOTO Arhivă Adevărul
Navă construită de compania Damen. FOTO Arhivă Adevărul

2 Comentarii

Musceleanu
13.01.2019, 05:30:18

Procedura de achizitie a corvetelor multifunctionale ce ar urma sa fie construite intr-un santier naval din Romania, demarata de MApN. Prima nava, construita si dotata in trei ani de la semnarea contractului . Tipul si specificatiile trebuiau sa fie in concordanta cu conceptia globala de aparare a teritoriului Romanesc cu integrarea in operatiunile NATO , armament diversificat de la producatori renumiti si verificati technic. Pe linga experti military , comisia raspunzatoare de proect trebuia sa include si juristi experti (interni sau externi) care sa verifice proectul si livrarea . In momentul de fata avem numay 6 vechituri care au luat parte la niste manevre cinematografice si duc in eroare opinia publica Romineasca Politica de aparare nationala trebuie impletita cu mentinerea capacitati de productie in Santierele Rominiei incurajind productie de inalta calitate Romaneasca- Made in Romania .

Sorin Constantin
13.01.2019, 18:51:46

Din 2012, cu excepția unei perioade de un an, PSD-ul a fost partidul conducător de diferite coaliții guvernamentale...Oare cine șă ce a generat a generat suspiciunile legate de contractarea de nave de luptă?