Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Dan Voiculescu, fost condamnat, viitor teolog: „De-a lungul unei vieţi am cunoscut înălţimi şi abisuri”

26
20 Sep 2020 10:56:40
Autor: Ionuţ Mureşan
Omul de afaceri Dan Voiculescu, cunoscut pentru „tunul” cu terenurile Institulului de carcetări Alimentare Imagine: Adevărul
Omul de afaceri Dan Voiculescu, cunoscut pentru „tunul” cu terenurile Institulului de carcetări Alimentare Imagine: Adevărul

Omul de afaceri Dan Voiculescu a anunţat că s-a înscris la cursurile Facultăţii de Teologie, specializarea Asistenţă Socială. Condamnat pentru frauda cu terenurile ICA şi colaborator dovedit al Securităţii, Voiculescu spune acum că  este hotărât să îşi asume trei valori: creativitate, compasiune, spiritualitate.

Voiculescu, în vârstă de 73 de ani,  a făcut anunţul pe blogul său, într-o postare intitulată: De la “dom’ profesor” la “băi, studentule”!
 
„De-a lungul unei vieţi în care am cunoscut înălţimi şi abisuri, am învăţat că preocupările analitice, principiile şi concluziile teoretice vor rămâne întotdeauna sterile, nocive chiar, dacă nu sunt urmate de acţiuni concrete şi de exemplu personal. În consecinţă, cu foarte puţin timp înainte de împlini 74 de ani, hotărât să asum nemijlocit, în propria viaţă, cele 3 valori fundamentale (Creativitate, Compasiune, Spiritualitate) şi am decis să urmez cursurile Facultăţii de Teologie, specializarea Asistenţă Socială”, scrie Voiculescu.
 
„Evident, după ce am parcurs, în urmă cu foarte mulţi ani, întreg traseul universitar, de la student, la profesor în cadrul Academiei de Studii Economice, puteam să optez acum pentru o formulă de studii postuniversitare. Dar pentru că nu diplomele, ci informaţia mă interesează, am hotărât să nu pierd nimic din ce aş putea învăţa şi să încep de la zero. Nu e prima data”, mai susţine acesta.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

26 Comentarii

Pano
20.09.2020, 11:01:20

In sfarsit a ajuns coleg cu Elena Udrea.

+10 (10 voturi)
lucas lucas
20.09.2020, 12:09:28

Praf in ochi! Bla, bla, bla. Sa se calugareasca daca vrea sa demostreze ceva.

lucas lucas
20.09.2020, 12:10:46

erata: Sa se calugareasca daca vrea sa demonstreze ceva. mea culpa!

RADU JON
20.09.2020, 12:34:38

Pai ! Asta si cu Berlusconi la 80 de ani numai despre binele poporului vorbesc. Dar pe unde prind poporul le-o trag pentru aducere-a aminte.

+2 (2 voturi)
Paun Al
20.09.2020, 12:53:15

Luati aminte. El va ajunge in rai, Preafericitul ii va canta si lui "Vrednic este", in timp ce probabil multi din pagubiti, din cei pe care i-a turnat, din cei pe care ii manipuleaza zilnic cu ajutorul A3...vor ajunge in iad. Nu este dreptate nici in lumea de apoi.

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (26)

Modifică Setările