Dan Voiculescu a pierdut procesul cu verişoara sa, Paraschiva Silaghi. Sentinţa nu este una definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, acţiunea făcută de Dan Voiculescu împotriva verişoarei sale din străinătate Paraschiva Silaghi, care l-a acuzat că a oferit fostei Securităţi informaţii despre ea. Decizia poate fi constestată la Curtea de Apel Bucureşti.

În acest dosar, Voiculescu a cerut instanţei să o oblige pe Silaghi la plata a peste 130.000 de euro drept daune morale generate de schimbarea unei declaraţii pe care aceasta o făcuse la CNSAS.

Dan Voiculescu a introdus acţiunea împotriva verişoarei sale în iulie 2012.

El spunea, în legătură cu solicitarea Paraschivei Silaghi de a-şi schimba declaraţiile iniţiale în procesul cu CNSAS, că, înaintea modificării acestora, verişoara îi solicitase, cu împrumut, 40.000 de euro, sumă pe care el a refuzat să i-o dea.

Curtea Supremă: Dan Voiculescu a fost colaborator al Securităţii

Paraschiva Silaghi a declarat că şi-a schimbat declaraţia faţă de Dan Voiculescu pentru că atunci când a dat prima declaraţie „nu a avut în faţă actele de la CNSAS”.

Pe 10 martie 2011, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis irevocabil că Dan Voiculescu a fost colaborator al Securităţii, cu numele conspirativ „Felix”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite