Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Dăncilă, despre pact: Partidele din opoziţie nu sunt în stare să îşi asume acest angajament de bun-simţ

3
17 Sep 2019 20:05:21
Autor: Iulia Cimpoeru
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat  că orice partid care vrea să ajungă la guvernare cu bune intenţii nu ar trebui să se teamă să semneze „Pactul pentru bunăstarea românilor”. Premierul a mai precizat că a trecut „încă o zi de indiferenţă şi dispreţ pentru ce ar trebui să fie o asumare fermă că vor continua măsurile pentru creşterea nivelului de trai”, iar partidele din opoziţie nu sunt capabile să înţeleagă şi să-şi asume acest angajament.

„A mai trecut o zi fără vreun semn din partea partidelor de opoziţie în ceea ce priveşte Pactul pentru bunăstarea românilor, încă o zi de indiferenţă şi dispreţ pentru ce ar trebui să fie o asumare fermă că vor continua măsurile pentru creşterea nivelului de trai. Orice partid care vrea să ajungă la guvernare cu bune intenţii nu ar trebui să se teamă să semneze pactul. Şi totuşi, partidele din opoziţie nu sunt în stare să îşi asume acest angajament de bun-simţ, aşa cum nu par a fi în stare să se înţeleagă nici măcar pe moţiunea de cenzură cu care ne tot ameninţă”, afirmă Dăncilă, marţi seară, într-o postare pe Facebook.

Ea adaugă că aşteaptă în continuare să vadă că pactul este semnat.

„Aşteptăm în continuare, împreună cu toţi românii care nu mai vor să retrăiască perioada tăierilor şi a austerităţii, să vedem pactul pentru bunăstare semnat înainte de toate aceste trocuri şi negocieri politice. Iar dacă într-un final vor reuşi să se înţeleagă, îi aşteptăm de data aceasta la depunerea moţiunii şi cu un program şi o echipă guvernamentală”, spune Dăncilă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Sacha Durand
17.09.2019, 20:31:49

Papagal obosit ! Scoateti-i bateria sau apasati pe off....

+2 (2 voturi)
mitrut
17.09.2019, 20:54:14

Nimic din ce emana PSD nu e de bun simt! Inafara de desfiintare.

+2 (2 voturi)
m lupascu
17.09.2019, 22:02:24

- de bun simt ar fi fost ca acest pact sa fi fost propus acum un an - altfel, o criminala pe post de port-parleur

Modifică Setările