articolul anterior articolul urmator

De ce sunt aşa puţini unguri la marşul cu repetiţie din Târgu-Mureş de 10 martie?

100
13 Mar 2019 09:30:03
Marius Diaconescu
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

100 Comentarii

Adrian Foangă
13.03.2019, 09:43:22

Un batran intelept, care vindea cojoace de oaie, mi-a spus odata o vorba mare: "romanul e painea lui Dumnezeu, dar unguru e scarna lui Dumnezeu, sa te feresti de el!

-2 (26 voturi)
Marius Diaconescu
13.03.2019, 10:34:47

Dle Adrian Foangă, vă rog foarte mult, atât pe Dvs., cât și pe ceilalți cititori care postează comentarii la articolele scrise de mine, să păstrați un limbaj decent. Nu vreau ca articolele mele să devină o platformă pe care o folosesc unii cititori pentru injurii reciproce între români și unguri. Vă mulțumesc!

+12 (28 voturi)
antipro
13.03.2019, 11:13:38

Marius Diaconescu "să păstrați un limbaj decent." Si atunci care ar fi pozitia corecta fata de rascoalele lui Horea Closca si Crisan ? La fel ca cea fata de Vadim Tudor ?

-3 (11 voturi)
vasile turcu
13.03.2019, 11:20:53

Domnule Diaconescu, ”Să fie lapidat cel care nu spune adevărul. Să fie lapidat cel care nu spune tot adevărul.”

+8 (14 voturi)
Păcală
13.03.2019, 11:21:55

Marius Diaconescu A-ți scris vreodată vreun articol unde a-ți pledat pentru rezolvarea conflictului dintre români și maghiari în România? A-ți venit cu vreo soluție democratică în acest sens? Aveți interesul ca românii să se înțeleagă cu maghiarii în România? Eu cred că răspunsul la toate aceste întrebări este din păcate negativ, NU! Nu credeți, că după răsturnarea guvernului comunist, politicienii români serioși și interesați într-o Românie cu un viitor democratic exemplar în privința minorităților, ar fi trebuit să invite elita politică maghiară de atunci pentru a încheia un pact, consens democratic în ceea ce privește viitorul problemei româno-maghiare? Ei bine, așa ceva nu a avut loc, nu s-a realizat, a fost mult mai "avantajoasă" nesoluționarea acestei probleme comune, crearea partidelor extremiste, continuarea asimilării nedemocratice, câteodată cu forța a minorităților, precum și obstrucționarea mai mult sau mai puțină, la orice pas a drepturilor maghiarilor, în funcție de interesele partidelor de guvernământ! După aproape 30 de ani de "democrație românească" stăm cam tot acolo unde am fost în 1990! E deosebit de avantajos pentru români și România stadiul de față a minorităților, nu credeți? Deci în final nu înțeleg de ce vă văicăriți la tot pasul și denigrați minoritatea, care e cam tot acolo unde a fost în epoca de aur cu drepturile sale "democratice"! Ar trebui să vă bucurați(nu e exclus să fie așa) și să nu mai scrieți asemenea articole de doi bani, care sânt consumate cu plăcere de rămășițele extremiste și șovine ale epocii de aur!

-6 (30 voturi)