Declaraţie uluitoare a militarului italian care şi-a ucis iubita din România cu patru focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Digi24
Sursa Digi24

Noi detalii ies la iveală în cazul morţii Mihaelei, românca ucisă cu patru focuri de armă de către iubitul italian, în parcarea unui supermarket din oraşul Cuneo - transmite Digi24.

Mihaela şi bărbatul care a ucis-o, Francesco Borgheresi, 41 de ani, au fost filmaţi de camerele de supraveghere ale magazinului cu câteva minute înainte de crimă - relatează Digi24.

Potrivit La Stampa, Mihaela Apostolides, 44 de ani, era în căutarea unui apartament în care să locuiască împreună cu fiica ei provenită din căsătoria cu un cetăţean cipriot, de care s-a despărţit în urmă cu mai mulţi ani.

Mihaela s-a despărţit de soţul cipriot în 2003, an în care s-a mutat în Italia. A rămas în relaţii foarte bune cu fostul partener, iar fiica lor a rămas la el, în Cipru. Însă anul acesta fata, de 19 ani, voia să se mute în Italia, motiv pentru care Mihaela a început să caute un apartament în care să locuiască împreună.

În perioada de carantină, femeia a locuit împreună cu iubitul italian. Vineri dimineaţă, au plecat împreună de acasă la cumpărături şi pentru a viziona un apartament.

„Era minunată, foarte serioasă şi respectabilă. Mihaela urma să locuiască împreună cu fiica ei. De Francesco mi-a povestit. Aveau o relaţie, dar nu erau logodiţi. El vroia să meargă cu el şi să locuiască în Florenţa. Era foarte gelos... Nu mi-a vorbit niciodată urât despre Francesco. Probabil că a ajutat-o, dar, chiar dacă a trecut prin momente dificile, când nu a putut găsi un loc de muncă, nu ştiu să fi avut probleme serioase cu banii. Ea nu trăia pentru bani, dimpotrivă, ar fi ajutat pe toată lumea”, a spus Carmen, una dintre prietenele româncei.

Crima a avut loc în jurul orei 16.45, în parcarea unui supermarket. Francesco Borgheresi, militar, din Florenţa, a tras patru focuri în pieptul Mihaelei şi a sunat apoi la poliţie. La sosirea echipajului, el a fost imobilizat. Victima zăcea fără suflare pe scaunul pasagerului a unui autoturism.

Investigaţiile au scos la lumină faptul că cei doi se cunoşteau de cel puţin doi ani şi aveau o relaţie.

Francesco Borgheresi le-a spus anchetatorilor că era împreună cu Mihaela din 2018, iar în ultimele luni, în perioada de carantină, au locuit împreună. Borgheresi a mai spus că a ajuns să nu o mai suporte pe femeie şi că îi cerea foarte mulţi bani, relatează Corriere della Sera

Pe aceeaşi temă: 

O româncă a fost ucisă cu patru focuri de armă, în parcarea unui supermarket din Italia. Cine este criminalul

Drama unui copil de 6 ani abuzat sexual de propria mamă, o româncă din Italia. „L-a ţinut o oră în pielea goală închis în balcon“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite