articolul anterior articolul urmator

De ce trebuie să demisioneze d-na Carmen Dan din fruntea MAI?

41
11 Jan 2018 09:01:56
Mircea Morariu

41 Comentarii

stotrinatati
11.01.2018, 09:20:56

"D-na Carmen Dan a comis o greşeală cât casa în cazul şefului Serviciului Omoruri, dl. Gavriş." Cred ca va aflati intr-o oarecare incompetenta. A explicat domnul Gadea aseara: toate cazurile de omor ajung la Serviciul de Omoruri al dl. Gavris. Dar si toate cazurile de pedofili ajung tot la Serviciul de Omoruri al dl.Gavril Deci ati priceput da? Daca au existat nenumarate dosare de urmarire a domnului politist pedofil astea este foarte probabil ca au ajuns la Serviciul dl Gavris. Care, ce a facut cu ele?

+1 (5 voturi)
Mircea Morariu
11.01.2018, 09:53:41

Chestia asta cu "ati priceput, da?" (sigur, dvs, nu puneti virgula unde trebuie) este mai mult dec\t revelatorie in privinta zonei din societate și de gindire din care proveniti. Iar ceea ce spune numitul Gâdea Mihai nu are pentru mine nici cea mai mică importanță.

+4 (4 voturi)
Vanatorul/d.c.
11.01.2018, 10:36:29

”..sigur, dvs, nu puneti virgula unde trebuie..” Departe de bine idea de a-i lua apararea celovecului (trolului) putinist. In ochii mei, un astfel de trompet digital al muscalilor exact cate copeici mai costa la un pahar cu drojdeala, atat ca ”profesionist” si nici ca om. Dar, vreau sa spun ca, nimeni nu-i scutit de greseli de exprimare, fie ele in scris sau in vorbire. Iar motivul nu e intotdeauna..nestiinta. Exemplu: ”sigur, dvs, nu puneti virgula unde trebuie” (profesor universitar doctor in filologie Mircea Morariu). Ei bine, faptul ca intre ”dvs” si ”nu puneti” (deci intre subiect si predicat) apare o virgula, nu releva nicicum ..nestiinta d-lui Morariu, ci ..graba sau/si neatentia, pentru ca, cel putin in acest caz(exemplu) e evidenta intentia dumnealui de a pune un punct de prescurtare dupa ”dvs” si nicidecum virgula. Si mai e o chestie: unii chiar nu traim din scris, asa ca nu avem obisunta acuratetei cand o facem si nici a corecturii. Sigur ca, nu-i si cazul trolului muscal. Ăstuia, daca i-ai luat laptopul sau i-ai taiat netul, e ca si cum l-ai condamna la moarte prin infometare..!:)

-5 (5 voturi)
Vanatorul/d.c.
11.01.2018, 09:42:35

Da..Voi relua ce-am spus deja pe pagina de blog a d-lui Vlaston. 1)Daca Carmen Dan ramane sau nu ministru la Interne, si, mai ales, daca daca Tudose va ramane sau nu premier, nu sta nici ”in mana” lui Dragnea, nici in mana baronilor PSD, nici in cea a lui Tudose si nici in cea a lui Iohannis..! In cazu in care PSD-ul NU va tine cont de calculele si interesele lui Tariceanu, acestea ii ”tranteste” pe toti si schimba toate datele guvernarii si legiferarii, aducandu-i la putere pe toti cei din opozitie, sigur ca da, NU DEGEABA si nu ORICUM. 2) Pe mine ”m-a uimt” insa altceva : inversunarea cu care, brusc, ca la o singura comanda, toata lumea, a inceput sa loveasca direct si cu tot felul de mizerii in ministrul Carmen Dan, desi pana mai deunazi, adica pana la decizia ei de a cere demisiile unor sefi de Politie, cam n-o baga nimeni in seama decat cu ironii legate de greselile de exprimare (cine nu le face niciodata?), de legaturile ei cu Dragnea, etc. Stiind ca asttfel de..tsunami mediatice unidirectionate impotriva cuiva nu apar din senin, m-am intrebat ce..greseala a facut ministru Darmen Dan de s-au apucati toti, din toate directiile, sa-i dea la geoale..! Nu sunt un fan al ministrilor PSD, insa referitor la ea, observasem ca, desi n u facuse ea cine stie ce mare branza ca ministru, macar fusese mult mai..echilibrata, mai decenta in comportament, declaratii si afirmatii decat colegii ei din guvern, chit ca lucrase inainte ca simpla secretara la o scoala si, cum - necum, ajunsese om de incredere al lui Dragnea. 3)Ei bine, dincolo de faptul ca postul o pleaseaza pe Carmen Dan in punctul unde se intersecteaza intersele sustinatorilor lui Dragnea si celor ai lui Tudose (care-si fac jocurile politice pe spinarea lui Carmen Dan si a Institutiei pe care Carmen Dan o conduce ca ministru), greseala ei a fost ca, cerand demisiile unor sefi de politie a deranjat afacerile Sistemului politico-juridico-sereisto-mafiot, Sistem care are de vreo 3 ani..monopol pe toate numirile in functii importante in statul roman, dar si pe toate demiterile. Cum sa se apuce ea, o biata secretara de scoala, sa incerce sa primeneasca conducerea Politiei (si deci activitatea acesteia), Politie care, daca te uiti la averile sefilor ei de dinainte si actuali e clar ca e condusa de o gasca de mafioti cu epoleti, care mafioti cu epoleti pazesc interesele altor gasti de mafioti, din politica, si nu numai..?

-2 (6 voturi)
Rafael Moraru
11.01.2018, 10:18:14

in Romaniq, testele psihologice de orice fel sunt tratate ca si "o hartie in plus" la dosar. Teste de orice fel, angajare, scoala de soferi, armata, piloti, etc.

+3 (3 voturi)