articolul anterior articolul urmator

De Vâlcov am scăpat, dar cine ne scapă de vâlcovizarea economiei?

12
12 Jun 2019 11:22:22
Daniel Gorgonaru
Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov FOTO Mediafax
Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov FOTO Mediafax

12 Comentarii

Dem Cristi
12.06.2019, 11:30:47

scuze dar e o exagerare in titlu. Cum adica "am scapat de Valcov"? Este condamnad definitiv cu executare in dosarele penale. A platit prejudiciul ? Deci nu scapam decat cand va ajunge langa fostul lui sef, Dragnea, de care putem spune cu jumatate de gura ca am scapat. Confiscarile facute de politie si mai ales cu actul de identitate gasit in interiorul seifului cu bogatiile primite spaga, fac o dovada irefutabila imposibil de contestat in instanta de armata de "avocati ai diavolului". Asa ca, pazienza, pana la sentinta finala dupa care scriem un articol

+9 (9 voturi)
Andrei Adrian
12.06.2019, 12:29:43

Exagerarea este ca te astepti sa redresezi un stat derapat adanc. Toti se uita dupa minge si nu vad ca s-a corupt profund corpul de arbitri! Nici macar mizeria de la Curtea Constitutionala a Republicii Moldova nu trezeste pe nimeni?! Daca vrei sentinta finala, vezi mai intai cine "interpreteaza" Constitutia! Iar Darius Valcov NU este inca condamnat definitiv cu executare. Un pas mare spre normalitate s-a facut cand Dragnea a fost trimis la puscarie, dar mai sunt multi pasi de facut. Iar cancerul este deja extins, deci greu de scos cu manevre chirurgicale...

+6 (6 voturi)
Arsenie Bujor
12.06.2019, 11:59:33

Criza economica ne scapa de psd. Asta daca nu face Orban greseala sa bage PNL la guvernare,asa cum am vazut ca intentioneaza. Se poate spune ca este o pesedizare a economiei, sa nu facem greseala sa dam vina numai pe banditul de Valcov. Asistam la dispariția psd si cred ca opozitia trebuie sa faca acelasi lucru, sa nu intervina. Vom avea de suferit un timp, dar o Romanie fara psd va avea un viitor.

+5 (5 voturi)
Andrei Adrian
12.06.2019, 12:21:57

Criza economica NU ne scapa de PSD ci dimpotriva, il resusciteaza. Ofera scuza perfecta "noi am vrut, am facut, v-am dat dar dujmanii Tarisoarei Maicii Domnului v-au luat! Votati-ne iar si va dam iar!"

+2 (2 voturi)
M Costi
12.06.2019, 16:18:49

@Daniel Gorgonaru - Cu afirmatii de tipul "...Creşterea economică pe bază de creştere a consumului nu a fost niciodată o reţetă de succes pe termen mediu şi lung. ..." ati fi fost un bun propagandist PCR , poate-poate va remarca insusi Ceausescu ! Capitalismul si Economia de piata au la baza "consumul", spre deosebire de Socialismul multilateral dezvoltat , promovat de teoreticienii comunisti , care puneau pe prim plan investitiile cu orice pret in noi fabrici si uzine , promitand romanilor ca le va fi bine , candva. Asa incat in Romania comunista de dinainte de '90 nu exista mai nimic in Alimentare , asteptai 5-6 ani sa-ti cumperi un automobil , erau cote la benzina , caldura , apa calda si curentul erau "rationalizate" etc etc. Va deranjeaza faptul ca au crescut veniturile romanilor iar acum isi pot cumpara mancare si bautura din orice magazin , ca au crescut vanzarile de televizoare , frigidere , masini de spalat etc ? Va nemultumeste faptul ca acum romanii din clasa mijlocie isi pot permite doua-trei vacante pe an , la munte ori lamare , multe dintre acestea in strainatate ? Daca raspunsul e DA , inseamna ca ganditi la fel precum comunistii lui Ceausescu , v-ati nascut cu vreo 30-40 de ani mai tarziu decat trebuia !

-5 (7 voturi)