Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Declaraţii bulversante în cazul Caracal: Probele ar fi fost plasate recent în pădure

62
7 Aug 2019 08:30:42
Autor: Afrodita Cicovschi

Ancheta în cazul crimelor din Caracal ia o turnură aparte. Avocatul Luizei Melencu, fata dispărută în urmă cu câteva luni despre care se crede că ar fi fost sechestrată şi ucisă de Gheorghe Dincă, consideră că probele găsite în pădure nu s-ar fi putut păstra atât de bine după atâtea luni.

Tonel Pop susţine că are dubii cu privire la osemintele găsite de anchetatori în pădurea de lângă Caracal. Pop a precizat că "am suspiciunea că aceste probe au fost puse foarte recent acolo". Astăzi urmează să aflăm ce ascundea suspectul în gropile betonate care au fost găsite în curtea lui.
 
"Din punctul meu de vedere, acele probe puteau fi alterate foarte uşor. Eu sunt foarte mirat, cum, după atâtea ploi, cenuşa şi oasele erau la suprafaţa ierbii? Deci, să ne înţelegem, osemintele şi cenuşa nu erau în saci. Erau pe iarbă, răsturnate, iar sacii erau la şapte metri distanţă.
 
Deci, el a scuturat sacii, după care i-a aruncat mai departe. Prin ploile respective, chiar torenţiale, prin micile inundaţii, normal că acea cenuşă, ştim şi noi, se împrăştie, se duce, se diluează.
 
Eu am suspiciunea că aceste probe nu au fost puse acolo la momentul când spune el, eu cred că au fost puse foarte recent acolo.
 
Sacii erau curaţi. Păi dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curaţi şi cenuşa la suprafaţă", a dezvăluit avocatul Tonel Pop la RTV.
 
 
Conform celor mai noi informaţii legate de Cazul Caracal, anchetatorii au găsit noi fragmente de oase şi dinţi umani în cenuşa descoperită lângă pădurea indicată de Gheorghe Dincă.
 
Oamenii legii au adus câini pentru a căuta noi probe, iar astăzi urmează să aflăm ce ascundea suspectul în gropile betonate care au fost găsite în curtea lui.
 
În paralel, mama şi bunicul Luizei Melencu, fata de 18 ani răpită de Dincă în aprilie, au fost audiaţi la sediul Poliţei. Cu o întârziere de peste 10 zile, anchetatorii au început să verifice şi datele din telefoanele lui Gheorghe Dincă. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

62 Comentarii

Victor Nagy
7.08.2019, 08:53:35

„ Eu am suspiciunea că aceste probe nu au fost puse acolo la momentul când spune el, eu cred că au fost puse foarte recent acolo. grav , foarte grav .

+8 (10 voturi)
Sorin Barbul
7.08.2019, 08:57:01

Dacă afirmația ar fi adevărată s-ar pune (cel puțin) două probleme : - Cine a pus probele acolo? - Cum a aflat Dincă - închis de zile bune - că ele au fost puse acolo?

+7 (19 voturi)
Basarab Peruca
7.08.2019, 09:05:56

E si greu sa comunici cu puscariasii in Romania :) Sa nu fim naivi totusi

+9 (9 voturi)
marius b
7.08.2019, 09:04:20

Tontonel este avocat sau criminalist? La amploarea pe care a luat-o cazul, cine crezi ca are curaj sa mai manareasca probele? Dar, tre´sa mai fie idioti care sa "bulverseze" ancheta.

-2 (16 voturi)
Alexandru Preda
7.08.2019, 09:04:51

Halucinant! Dincă este închis și supravegheat de nu are voie sa la legătura nici cu familia, dar din punctul de vedere al domnului Tonel, careva îl sfătuiește pas cu pas ce sa spună și ii plantează probe ca să para ca sunt moarte Luiza și Alexandra. Deci sute de criminaliști și judiciari de elita , precum și experții de la Mina Minovici,muncesc în gol, fără sa gândească, fără sa se priceapa. După dl Cumpănașu și după dl Tonel, Alexandra și Luiza sunt victime ale traficului de carne vie și uite asa trăiesc și ii așteaptă pe ei doi sa le elibereze.

-3 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (62)

Modifică Setările