Declaraţii bulversante în cazul Caracal: Probele ar fi fost plasate recent în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta în cazul crimelor din Caracal ia o turnură aparte. Avocatul Luizei Melencu, fata dispărută în urmă cu câteva luni despre care se crede că ar fi fost sechestrată şi ucisă de Gheorghe Dincă, consideră că probele găsite în pădure nu s-ar fi putut păstra atât de bine după atâtea luni.

Tonel Pop susţine că are dubii cu privire la osemintele găsite de anchetatori în pădurea de lângă Caracal. Pop a precizat că "am suspiciunea că aceste probe au fost puse foarte recent acolo". Astăzi urmează să aflăm ce ascundea suspectul în gropile betonate care au fost găsite în curtea lui.

"Din punctul meu de vedere, acele probe puteau fi alterate foarte uşor. Eu sunt foarte mirat, cum, după atâtea ploi, cenuşa şi oasele erau la suprafaţa ierbii? Deci, să ne înţelegem, osemintele şi cenuşa nu erau în saci. Erau pe iarbă, răsturnate, iar sacii erau la şapte metri distanţă.

Deci, el a scuturat sacii, după care i-a aruncat mai departe. Prin ploile respective, chiar torenţiale, prin micile inundaţii, normal că acea cenuşă, ştim şi noi, se împrăştie, se duce, se diluează.

Eu am suspiciunea că aceste probe nu au fost puse acolo la momentul când spune el, eu cred că au fost puse foarte recent acolo.

Sacii erau curaţi. Păi dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curaţi şi cenuşa la suprafaţă", a dezvăluit avocatul Tonel Pop la RTV.

Conform celor mai noi informaţii legate de Cazul Caracal, anchetatorii au găsit noi fragmente de oase şi dinţi umani în cenuşa descoperită lângă pădurea indicată de Gheorghe Dincă.

Oamenii legii au adus câini pentru a căuta noi probe, iar astăzi urmează să aflăm ce ascundea suspectul în gropile betonate care au fost găsite în curtea lui.

În paralel, mama şi bunicul Luizei Melencu, fata de 18 ani răpită de Dincă în aprilie, au fost audiaţi la sediul Poliţei. Cu o întârziere de peste 10 zile, anchetatorii au început să verifice şi datele din telefoanele lui Gheorghe Dincă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite