Deputatul PDL Dan Păsat, interceptat negociind pentru serviciile unei prostituate: "Şi e finuţă sau e femeia şnur?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Dan Păsat este cercetat penal pentru şantaj şi corupţie
Deputatul Dan Păsat este cercetat penal pentru şantaj şi corupţie

În dosarul de şantaj deschis împotriva deputatului PDL Dan Păsat, există stenograme din care reiese că acesta ar fi apelat la serviciile unor prostituate.

El a fost interceptat de procurorii anticorupţie atunci când îi cerea unui proxenet două prostituate, pentru el şi pentru colegul său de partid Bogdan Cantaragiu. Deşi căsătorit, Păsat avea nevoie de companie într-o vacanţă la Poiana Braşov, potrivit Realitatea.

Deputatul a fost interceptat la sfârşitul lunii ianuarie 2010, atunci când se interesa de aspectul celor două dame de companie. "Şi sunt aranjate, ă..., sunt finuţe, aşa, sau sunt d-astea femeia şnur?", spunea Păsat, potrivit rechizitoriului DNA.

Cei doi au stabilit şi tariful plătit de Păsat şi Cantaragiu pentru vacanţa care urma să fie petrecută în compania celor două tinere - 500 de euro în total, sau 100 de euro pe oră.

Contactat de reporterii „Adevărul de Seară” parlamentarul Bogdan Cantaragiu neagă faptul că ar avea vreo legătură cu acest subiect. „Nu ştiu despre ce e vorba, nu am nici o legătură cu aceste interceptări telefonice. Nu am nici o treabă, nu am vorbit niciodată cu Dan Păsat despre aşa ceva. Dă mai bine în dosar să apară doi deputaţi decât unul singur” a spus deputatul Bogdan Cantaragiu.

Procurorii continuă cercetările faţă de Vasile Crăciun pentru proxenetism.

Deputatul Dan Păsat a fost trimis în judecată, la începutul lunii aprilie, pentru trei infracţiuni de şantaj şi pentru şapte operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia pe care o persoană o îndeplineşte în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani sau bunuri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite