Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Deputatul Victor Roman, acuzat de fals şi declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate

0
12 Dec 2013 18:08:30
Autor: Mihai Stoica
Deputatul este acuzat şi de fals în declaraţii (foto)
Deputatul este acuzat şi de fals în declaraţii (foto)

Deputatul PSD Victor Roman a fost găsit joi în incompatibilitate de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), întrucât a deţinut în perioada septembrie 2012 - mai 2013 atât funcţia de deputat, cât şi funcţia de administrator al unei societăţi comerciale. De asemenea, ANI a a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău cu privire la un posibil fals în declaraţii făcut de deputat.

Concret,” Victor Roman s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 septembrie 2012 – 21 mai 2013, întrucât a deţinut atât funcţia de deputat, cât şi funcţia de administrator - Preşedinte al Consiliului de Administraţie la Agroservice Adjud S.A”, se arată în comunicatul ANI.

De asemenea, ANI a sesizat şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, suspectându-l pe parlamentar de fals în declaraţii. 

„Victor Roman nu a menţionat în declaraţiile de interese depuse în calitate de deputat funcţia de administrator - Preşedinte al Consiliului de Administraţie la Agroservice Adjud S.A. şi calitatea de asociat în cadrul aceleiaşi societăţi comerciale”, mai notează inspectorii de integritate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările