Deputatul Victor Roman, acuzat de fals şi declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Victor Roman a fost găsit joi în incompatibilitate de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), întrucât a deţinut în perioada septembrie 2012 - mai 2013 atât funcţia de deputat, cât şi funcţia de administrator al unei societăţi comerciale. De asemenea, ANI a a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău cu privire la un posibil fals în declaraţii făcut de deputat.

Concret,” Victor Roman s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 septembrie 2012 – 21 mai 2013, întrucât a deţinut atât funcţia de deputat, cât şi funcţia de administrator - Preşedinte al Consiliului de Administraţie la Agroservice Adjud S.A”, se arată în comunicatul ANI.

De asemenea, ANI a sesizat şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, suspectându-l pe parlamentar de fals în declaraţii. 

„Victor Roman nu a menţionat în declaraţiile de interese depuse în calitate de deputat funcţia de administrator - Preşedinte al Consiliului de Administraţie la Agroservice Adjud S.A. şi calitatea de asociat în cadrul aceleiaşi societăţi comerciale”, mai notează inspectorii de integritate.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite