Un deţinut recompensat cu o învoire de 24 de ore a ajuns la spital după ce a împiedicat un furt în tramvaiul 32. Cum a fost rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deţinut de la Penitenciarul Rahova aflat în permisie de 24 de ore a ajuns la spital după ce, în timp ce se afla în tramvaiul 32, a intervenit în momentul în care a văzut că un bărbat voia să fure din poşeta unei doamne. Hoţul a devenit agresiv şi l-a tăiat pe deţinut cu un cuţit.

„În data de 30.01.2019, începând cu orele 10:00, un deţinut care execută în regim închis o pedeapsă cu închisoarea în Penitenciarului Bucureşti Rahova a beneficiat de o recompensă cu permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o perioada de 24 ore, in intervalul 30.01.2019 ora 10:00 - 31.01.2019 ora 10:00. În jurul orelor 10 :40 , în timp ce se deplasa către domiciliul declarat, în mijlocul de transport public (tramvaiul 32), a observat o persoană de sex masculin care încerca să sustragă un telefon mobil din geanta unei doamne aflată in imediata apropiere”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii Penitenciarului Rahova.

Deţinutul i-a atras atenţia femeii care urma să fie păgubită, dar şi a hoţului, drept pentru care acesta a devenit agresiv şi l-a tăiat cu un cuţit, provocându-i o tăietură la cap şi la urechea stângă, arată mediafax.ro. „Călătorii au apelat Serviciul unic de urgenţă, iar la faţa locului s-a prezentat un echipaj de poliţie al Secţiei 18. Deţinutul mai sus menţionat a fost preluat de către escorta penitenciarului urmând fi prezentat pentru investigaţii medicale de specialitate şi IML. Cazul a fost preluat de către Secţia 18 Poliţie urmând a se efectua cercetări specifice. Administraţia penitenciarului urmăreşte evoluţia stării de sănătate, persoana condamnată fiind internată într-un spital din reţeaua Ministerului Sănătăţii”, mai arată reprezentanţii Penitenciarului Rahova.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite