Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Dezbatere Historia Live: Cine câştigă în lumea post-pandemie

2
5 Mar 2021 11:09:42
Autor: Historia ro

Acum o sută de ani, gripa spaniolă a avut un impact masiv în deciziile ce au redefinit noua configurare a lumii după încheierea Primului Război Mondial. Cum redefineşte actuala pandemie peisajul geopolitic? Cine vor fi câştigătorii, cine vor fi perdanţii? Cine regândeşte noua ordine mondială şi cine o va pune în aplicare?

În timp ce ieşirea din pandemie începe să se întrevadă în urma campaniei de vaccinare dintr-o serie de ţări, multe alte state nu au încă acces la vaccinuri. Competiţia pentru vaccinuri, dar şi utilizarea lor ca element de influenţă sunt noile fenomene apărute pe scena mondială.
 
Ce efecte vor avea?
 
Discutăm despre toate acestea la Dezbaterile Historia, cu Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe şi cu Ovidiu Nahoi, redactor-şef RFI, într-o emisiune moderată de Ion M.Ioniţă, redactor-şef Historia.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Dan Petru
5.03.2021, 11:33:35

Vaaai, da' cin' sa castige ? Nimeni, dom'le ! Toti lupta moka pentru bunastarea populimii. Eh, mai fac unii niste "melearde" din afacere ... da' aia nu se pun. Noi tre' sa stim un singur lucru : covid e nasol rau de tot iar vaccinu' e singura solutie.

+1 (1 vot)
Sorin Farmache
5.03.2021, 12:55:12

Noi castigam "populimea" ca suntem salvati de la moarte sigura de miliardarii lumii uniti in cuget si simtiri de dragul nostru. Nu vedeti ca si papa de la Roma globalizeaza cu ei de dragul nostru.

Modifică Setările