articolul anterior articolul urmator

„Dictatură“ anti-doping în sălile de sport. PSD-iştii şicanează culturiştii

19
14 Sep 2018 05:44:41
Autor: Sorin Ghica, Claudia Spridon
Orice practicant de fitness sau culturism va putea fi supus, oricând, unui control anti-doping
Orice practicant de fitness sau culturism va putea fi supus, oricând, unui control anti-doping

19 Comentarii

M Costi
14.09.2018, 06:03:54

@Sorin Ghica - Cand mai intrebati un avocat si va da un raspuns de felul "...E ca şi cum eu joc fotbal pe maidan şi vin să-mi facă un control antidoping. Este clar o intruziune în viaţa mea personală..." , rugati-l sa va arate diploma ! Sigur va va spune ca a ....pierdut-o ! Drogurile si substantele dopante sunt interzise in Romania si in mai toate tarile Lumii , cu cateva exeptii ("in scop ...recreativ") , nu doar in sportul de performanta ! Cat despre grija pe care le-o purtati "...practicanţilor de fitness şi de culturism care folosesc substanţe pentru stimularea masei musculare şi a rezistenţei la efort, fie ele interzise de lege sau nu. .." , dar si traficantilor ( ilegali !) de astfel de substante , ar fi bine sa intrebati si un medic adevarat. Va va spune de ce au murit numerosi tineri dupa ce au folosit droguri si/sau substante dopante , inclusiv in sali de fitness

0 (10 voturi)
arogantu
14.09.2018, 06:41:28

Eu zic sa mai citesti articolul de inca vreo 5-6 ori poate reusesti si tu sa intelegi despre ce e vb . A si sa nu uit drogurile sunt una substantele dopante sunt altele de exemplu ibuprofenul este interzis in sportul de performanta dar este medicament liber la comercializare , sibutramina este interzisa in sportul de performanta dar este supliment alimentar si se gaseste in pastilele de slabit . Deci mananci rahat asa xum esti obisnuit de atata timp .

+5 (11 voturi)
_Turbatu_
14.09.2018, 08:50:43

M costi, vad ca esti cam afon in materie de sport. Nu poti face fitness sau culturism fara sa iei suplimente. Si alra sunt doar suplimente pt ca tu din mancare nu poti obtine absolut toate vitaminele, mineralele etc. de care are corpul nevoie. Mai alea cand mergi de 4-5 ori pe sapt la sala. Dar ce stii tu?:)

0 (6 voturi)
gigione cel pios
14.09.2018, 09:19:15

e bună măsura. Va mai scădea numărul voinicilor care crapă la sală...bagă medicaţie, pun greutate..ca să facă viaţa grea băieţilor de la "firmă" atunci cînd le cară cutia spre locu de odihnă...aşa i domnu turbodriver?

+1 (3 voturi)
Carmen Florea
14.09.2018, 09:40:40

Am prieteni care practica culturism la mine in oras??? AM SA LE SPUN SA NU SE SUPUNA ACESTEI MIZERII DE LEGI CARE MI SE PARE O MIZERIE SI UN ATENTAT LA VIATA PRIVATÂ. De ce nu este testat Gunoiul de Dragnea Ponta ,chiorul si beţivul de ;Basescu ,Iliescu,Ro.an ,Nastase si alti golani care au distrus Tara asta cu totul.

0 (4 voturi)