DIICOT: Gheorghe Dincă a recunoscut că a incinerat-o şi pe Luiza Melencu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DIICOT a anunţat luni că Gheorghe Dincă a recunoscut că osemintele descoperite în pădurea de lângă Caracal aparţin Luizei Melencu, dar că nu există indicii că ar fi mai multe victime.

”A indicat un sac cu oase arse si cenusa. El asa a declarat ca este trupul Luizei. Deocamdata nu ne putem pronunta. A precizat ca folosit aceeasi metoda. Nu avem indicii că sunt mai multe victime. Verificam toate pistele. Vom continua cercetarea la fata locului. Declaratiile lui nu sunt singura noastra pista. A spus că în aceeasi zi a ucis-o si incendiat-o”, a spus Mihaela Porime, purtătoarea de cuvânt a DIICOT.

Criminaliştii care lucrează în Caracal la cazul criminalului George Dincă au descoperit într-o pădure din zonă rămăşiţe umane, fiind vorba de oase carbonizate şi cenuşă. Descoperirea a venit în urma unor mărturisiri făcute chiar de Dincă, care le-ar fi spus anchetatorilor că ar fi vorba despre rămăşiţele Luizei Melencu, a prima victimă a acestuia.

Pe de altă parte, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat luni, în timpul procedurilor din anchetă, că există temerea ca în acest caz să fie mai multe victime, specificând că Gheorghe Dincă este un personaj foarte inteligent şi manipulator.

„Este posibil să fie mai multe victime. Dincă nu ştie numele fetelor. El vorbeşte doar de luni: „fata din luna mai, fata din luna...”. Minte foarte mult, dar din când în când psihologii poliţiei au reuşit să-l facă să spună şi adevărul. Acum toată lumea se gândeşte că sunt mai multe victime, pornind de la modul lui de operare, care este acela al unui criminal în serie şi nu unul ocazional. În acest moment Dincă nu a cedat nervos. Este foarte calm. Să ştiţi că omul este foarte inteligent. Aproape la fel de inteligent ca psihologii poliţiei”, a declarat avocatul Tonel Pop.

Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în 14 aprilie. Ea plecase de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru rezolvarea unor probleme personale. La acel moment, era elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu din Craiova.

La data dispariţiei, era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupţi în genunchi, pulover de culoare neagră, tenişi de culoare albastră. Conform anunţului postat pe site-ul Poliţiei Române, fata avea asupra ei telefonul mobil, care era închis, la acel moment.+

Te-ar putea interesa şi:

Ce le-a declarat Dincă anchetatorilor cu privire la Luiza: „Făcea aluzie să-i dau bani şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea ca nu vrea“

Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza cu un pumn şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre. Anchetatorii au ridicat haine de lângă locul unde au căutat telefonul fetei

Momente de disperare în faţa casei lui Gheorghe Dincă. Bunicul Luizei a încercat să intre în curte: „Unde sunt nemernicii ăştia?“

Bunica Luizei: Nu ne-a băgat nimeni în seamă. Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, nu aflam nimic

 

Rudele Luizei Melencu cred că Dincă ar fi putut da la câini segmente din trupurile fetelor

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite