Din izolare la domiciliu, direct în carantină. Cum a fost sancţionat un bărbat care a ieşit să îşi cumpere un pachet de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centru de carantină Imagine: Adevărul
Centru de carantină Imagine: Adevărul

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud care nu a respectat măsura izolării la domiciliu şi a ieşit din casă pentru a-şi cumpăra un pachet de ţigări şi s-a ales măsura plasării în  carantină pe o perioadă de 14 zile, plus o amendă de 5.000 de lei.

„Jandarmii aflaţi într-o patrulă mixtă au depistat în cursul serii de joi, 9 aprilie a.c., pe raza localităţii Reteag o persoană care se afla în afara locuinţei, fără a respecta măsura izolării la domiciliu. Bărbatul a motivat că nu ştie că se află în izolare, ba mai mult acesta avea nevoie de ţigări, după care era hotărât să ajungă şi la serviciu, adică la Dej de unde avea să ia trenul înspre Iaşi”, arată Jandarmeria Română într-un comunicat.

Potrivit normelor în vigoare, nerespectarea măsurilor de izolare, la domiciliu sau în centre de carantină, atrage o nouă perioadă de carantină, cu plata tuturor cheltuielilor afarente, dar şi dosar penal.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite