Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Dintre toţi, Sevil merită cel mai mult să fie noul ministru

5
20 May 2015 12:27:40
Mirel Palada

Sevil Shhaideh, această doamnă cu nume complicat, acest coşmar lingvistic al prezentatorilor de ştiri (“Cum se pronunţă?? De ce sînt doi de haş acolo??”), urmează să fie numită astăzi noul ministru (noua ministresă?! noua doamnă ministru?! care e abordarea politically correct în acest sens, în dulcea limbă română?),

de la cap, că m-a luat şi pe mine flama

urmează să fie numită azi noul ministru al Dezvoltării (Regionale şi Administraţiei Publice, dacă e să fim pedanţi şi să folosim termenul complet).

Imediat, ca la ordin (evident că la ordin!), au şi început obiectivii independenţi ai lui Băsescu şi ai lui Iohannis să o muşte cu muşcături otrăvite.

Vezi Doamne, că Dragnea şi-a numit fina la conducere. Vai, ce dezastru! Ce lipsă de profesionalism! Ce nepotism abject! În ce hal de ţară trăim! Ce hal de Guvern ne conduce!

De ce nu face, dom’le, Iohannis ceva să pună capăt acestui dezastru zilnic? Dacă nu Iohannis, măcar Băsescu, că el măcar e bun la ceva, ştie ce să facă, are butoanele, are echipa. Să se facă ceva, pentru numele lui Dumnezeu!

Pufoşii sînt disperaţi. Ţara e în dezastru. Diaspora fierbe. Auzi tu: fina lui Dragnea!

Dragilor, propagandă deşănţată ca asta nici pe vremea lui Goebbels nu se făcea.

Să vă explic.

Sevil nu e fina lui Dragnea. Asta pentru că Sevil e musulmană, fiind de neam tătărăsc. (Da, ştiu: din neamul meu, de-aia ţin cu ea. E plină Telega de tătari). La musulmani nu există conceptul de naş, respectiv de fin. La ei e altfel. Ce ştie creştinul cum e cu Mecca. Ce ştiu obiectivii anti-guvernamentali cum e cu năşia la musulmani.

Sevil nu e numită pe relaţie de nepotism. Sevil e persoana cea mai îndrituită să conducă acel minister, pentru că la nivel de coordonare tactică, de activitate de zi cu zi, ea îl duce pe umeri de ani de zile, împreună cu Dragnea.

Sevil ştie ministerul ăla pe de rost. Îl face să se mişte strună.

Dacă este vreo numire care să fie făcută pe merit profesional şi pe criterii de continuitate, exact Sevil este aceea, unul din acele cazuri fericite în care chiar se aplică noţiunea de cursus honorum în administraţia publică românească şi în care promovarea îşi urmează cursul său firesc.

Măcar de-am avea noi cîteva zeci de asemenea cazuri de nepotism, nişte sute de Sevil care să fie promovate la conducerea instituţiilor şi să le facă să meargă aşa cum a făcut Sevil cu acel minister.

Aşa încît, cinstiţi pufoşi şi restul obiectivi şi independenţi care aveţi în fişa postului să muşcaţi otrăvit în fiecare zi, cîntaţi şi voi altă melodie de tristeţe şi de dezastru. Încercările voastre patetice de mînjire a lui Sevil, o doamnă şi o profesionistă remarcabilă într-ale administraţiei publice, sînt penibile.

Căutaţi altceva, că la asta ştim cu toţii că vă duce capul.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

master of disaster
20.05.2015, 12:55:25

da, domnule Palada, sunt de acord cu tot ce ati spus...totusi, e pacat ca ati omis sa ne spuneti cine este doamna Shhaideh si de ce merita sa fie noul ministru, pentru ca dansa, dincolo de faptul ca e musulmana si ca Dragnea i-a fost martor la cununie (niste detalii pana la urma), are un CV foarte bogat..."Sevil Shhaideh a absolvit Academia de Ştiinţe Economice, Facultatea de Planificare Economică şi Cibernetică. În 1995 şi 2001, a obţinut specializările: expert în administraţie publică şi manager ONG la organizaţia internaţională USAID din Statele Unite ale Americii, iar în 2003 a primit titlul de auditor în urma unui curs susţinut la TUV Institution, potrivit CV-ului său publicat pe site-ul Ministerului Dezvoltării. În perioada 1987-1991, ea a fost angajată ca analist programator la Trustul pentru Mecanizarea Agriculturii Constanţa, iar din 1991 şi până în 1993 a fost manager Sisteme Informatice la Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială a judeţului Constanţa. Din 1993 şi până în 2007, Sevil Shhaideh a fost director Sisteme Informatice în Consiliul Judeţean (CJ) Constanţa, iar între anii 2007 şi 2012 a condus Direcţia Generală de Proiecte din CJ Constanţa, având ca principale atribuţii coordonarea şi managementul proiectelor cu finanţare europeană. Simultan, ea a ocupat postul de coordonator al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), în perioada în care Liviu Dragnea era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, între principalele activităţi şi responsabilităţi numărându-se elaborare de amendamente legislative cu privire la actele normative care reglementează administraţia publică locală. De asemenea, din anul 2000, ea este preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Informaticienilor din Administraţia Publică"

0 (4 voturi)
Radu Mircea
21.05.2015, 12:55:57

# roxy Aveti grija si tu si dom' Palada de discursurile frumoase . Sa le notati si sa le memorati pina cind turcoaica va fi umflata de DNA . Mie imi sunt deajuns recomandarile lui Dragnea si Constantinescu linga care si-a inceput cariera ca sa pariez ca nu termina mandatul ''in picioare'' .

Vanatorul/d.c.
20.05.2015, 13:34:58

[...]urmează să fie numită astăzi noul ministru (noua ministresă?! noua doamnă ministru?! care e abordarea politically correct în acest sens, în dulcea limbă română?)" Serios, acuma..! Pentru ca-i vorba tot despre cineva de la PSD, formularea cea mai "politically correct în acest sens, în dulcea limbă română?)" ar fi.."noua persoana puscariabila, cocotata de catre Prim'ginericu' guvernului pe cascavalul Ministerului Dezvoltarii Jafului pesedist .." etc..etc.. Nu-i bine asa..?

+1 (1 vot)
ghost ghost
20.05.2015, 14:26:35

Domnisorule Mirel: Lasa-ne, lasa-ne...

+1 (1 vot)
Vasic
21.05.2015, 12:10:43

sunt doi de haș acolo în nume, pt. că părinții ei au vrut să arate, mai întâi de toate, că e din neam tătăresc. oricum, pare un om puternic și are doi de s în nume, deci e foarte inteligentă și merită astfel... un mic transfer de notorietate... să nu uite pufoșii chiar tot...

+1 (1 vot)
Modifică Setările