DNA cumpără echipamente informatice de peste trei milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DNA achiziţionează echipamente noi
DNA achiziţionează echipamente noi

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) se înzestrează. Servere specializate în investigaţii şi securizarea datelor, calculatoare, laptopuri şi echipamente pentru recuperarea datelor şterse de pe unităţile de stocare a informaţiilor sunt doar câteva din dotările care vor uşura munca procurorilor anticorupţie.

Potrivit anunţului publicat pe siteul e-licitatie.ro (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) DNA a lansat procedura de achiziţie prin licitaţie deschisă a 13 loturi de echipamente IT. Achiziţia include două servere blade, un echipament de stocare a unui volum mare de date, 250 de staţii de lucru, 180 de laptopuri, un server management şi raportare pentru securitate, 14 echipamente de scanare de mare viteza, patru staţii de achiziţia datelor, două staţii de analiza datelor, un server de stocarea şi procesarea datelor pentru investigaţiile informatice şi o staţie de copierea datelor de mare viteză.

De asemenea, DNA achiziţionează şi un sistem de analiza materialelor digitale Forensic folosit pentru recuperarea informaţiilor şterse de pe unităţile de stocare, informează News.ro.

Bugetul pentru aceste achiziţii se ridică la 3.433.800 lei, iar procedura aleasă este achiziţia prin licitaţie deschisă. Câştigătorul licitaţiei va avea la dispoziţie patru luni pentru furnizarea echipamentelor contractate, livrarea putând fi făcută în mai multe loturi.

De asemenea, cei care transmit oferte trebuie să depună garanţia de participare, cifra de afaceri şi garanţia de bună execuţie.

Termenul limită pentru primirea ofertelor şi a cererilor de participare este 22 august 2016, ora 16.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite