Doi bărbaţi din Bacău au fost arestaţi pentru trafic de cocaină VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În arest pentru trafic de cocaină Foto: Poliţia Română
În arest pentru trafic de cocaină Foto: Poliţia Română

Doi bărbaţi, din Bacău, au fost arestaţi pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc, după ce sâmbătă, au fost prinşi în flagrant delict, în timp ce vindeau 100 de grame de cocaină, ambalată în 12 caşete de plastic, pentru 5.000 de euro. Ulterior, au fost depistate încă 9 grame de cocaină, în maşina care le-a fost ridicată şi alte 8 grame, în timpul investigaţiilor.

Doi bărbaţi de 33, respectiv 30 de ani, au fost prinşi în flagrant delict, în timp ce vindeau droguri, pe stradă, în municipiul Bacău, potrivit Poliţiei Române.

Ulterior, a fost ridicat pentru cercetări şi autoturismul celor doi, în valoare de aproximativ 15.000 de euro, în interiorul căruia a fost găsită şi ridicată încă o caşetă din plastic, ce conţinea aproximativ 9 grame de cocaină.

De asemenea, au fost ridicate, pentru cercetări, şi două telefoane mobile şi doua cartele  SIM, în cauză, pe parcursul investigaţiilor, au mai fost capturate alte 8 grame de cocaină. 

Cei doi bărbaţi au fost conduşi în faţa procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, pentru audiere. Acesta a dispus reţinerea lor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Ulterior, Tribunalul Bucureşti a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite