Doi bărbaţi au evadat din arestul Secţiei 19 din Capitală. Unul dintre ei a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grosu Costel şi Renato Marius Tulli au evadat din Centrul de Reţinere şi Arest al Secţiei 19 Bucureşti
Grosu Costel şi Renato Marius Tulli au evadat din Centrul de Reţinere şi Arest al Secţiei 19 Bucureşti

Doi bărbaţi au evadat, duminică, din curtea Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă a Secţiei 19 Poliţie din Bucureşti. Poliţia Capitalei cere sprijinul cetăţenilor pentru prinderea lui Renato Marius Tulli, după ce luni a fost prins un evadat.

UPDATE 09.40 Costel Grosu, unul dintre cei doi bărbaţi care au evadat duminică, a fost prins luni dimineaţă în urma unei acţiuni a Poliţiei Capitalei. El este acuzat de furt calificat. 

„În după amiaza zilei de 6 martie, în jurul orei 12.30, arestaţii preventiv Grosu Costel şi Tulli Renato Marius au evadat din curtea de aer a Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă a Secţiei 19 Poliţie. Cele două persoane sunt încarcerate în baza mandatelor de arestare preventivă în dosar privind infracţiunea de furt calificat şi respectiv infracţiuni informatice”, potrivit unui comunicat emis duminică de Poliţia Capitalei.

Grosu este în vârstă de 38 de ani, iar Tulli are 34 de ani.

Imediat după evadare, cei doi au fost daţi în urmărire.

Cei care pot da informaţii cu privire la locaţia în care se află cei doi bărbaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă  112.

„Deasemenea, în prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor care au condus la producerea acestui eveniment, urmând a se dispune măsurile legale”, se mai arată în documentul citat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite