Doi pasageri au decedat în urma unei aterizări forţate în Amazonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi pasageri au decedat în urma unei aterizări forţate în Amazonia
Doi pasageri au decedat în urma unei aterizări forţate în Amazonia

Nouă pasageri au supravieţuit unei aterizări forţate joi în Amazonia, în vestul Braziliei. Ultimii doi pasageri dispăruţi ai avionului militar de transport au fost găsiţi morţi, a anunţat duminică armata braziliană a aerului, potrivit AP.

Unul dintre decedaţi, localizat duminică, era subofiţer, inginerul de bord al avionului, iar celălalt, descoperit cu o zi în urmă, era un funcţionar din domeniul sănătăţii.

Mai citeşte şi:


Alte nouă persoane, rănite uşor, au supravieţuit graţie sângelui rece de care a dat dovadă pilotul, care a reuşit aterizeze cu aparatul, un monomotor Cessna Caravan, pe un afluent al fluviului Javari, în plină junglă.

Cadavrele a doi membri ai misiunii formate din unsprezece persoane, plecate pentru a-i vaccina pe indienii din rezervaţiile din Valea Javari, au fost descoperite sâmbătă şi duminică, în apropiere de aparatul de zbor, potrivit unui ultim bilanţ stabilit de Comandamentul armatei aerului de la Brasilia.

Cauzele defecţiunii tehnice suferite de avion nu au fost încă identificate. Într-o primă etapă, cel de-al zecelea pasager fusese declarat dispărut, iar al unsprezecelea probabil mort.

Aparatul, găsit de indieni din tribul Matis care au alertat Fundaţia naţională a Indianului /Funai/, efectua un zbor de legătură între oraşele Cruzeiro do Sul şi Tabatinga

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite