Doi români, presupuşi membri ai unei organizaţii criminale internaţionale, reţinuţi în Spania. Bărbaţii au răpit şi torturat un tânăr pentru 50.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia judiciară a Gărzii Civile Suedeze şi Culllera i-a arestat pe cei patru membri ai grupării. Foto: Guarda civil
Poliţia judiciară a Gărzii Civile Suedeze şi Culllera i-a arestat pe cei patru membri ai grupării. Foto: Guarda civil

Doi români şi doi spanioli, cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, presupuşi membri ai unei organizaţii criminale internaţionale, au fost arestaţi, miercuri, după ce au răpit şi torturat un tânăr de 28 de ani în El Perellonet, Spania.

Indivizii sunt acuzaţi de detenţie ilegală, extorcare şi jaf cu violenţă, informează stiridiaspora.ro

La sfârşitul lunii iunie, victima a informat a raportat la Garda Civilă că a fost răpită şi torturată, după care agresorii i-au cerut o sumă mare de bani.

Tânărul a fost legat şi băgat în portbagajul unei maşini. Mai târziu, a fost transferat într-o zonă izolată din Perellonet, unde a fost supus torturii şi maltratării folosind o bată de baseball şi o armă de şoc electric pentru a-l intimida. 

După aceste torturi, victima a fost eliberată, iar agresorii i-au acordat două săptămâni să le plătească 50.000 de euro, în caz contrar familia sa urma să aibă de suferit. Iar în tot acest timp, bărbaţii l-ar fi ameninţat cu moartea pe tânăr, dar şi pe membrii familiei sale, condiţionându-l să strângă banii ceruţi.

După investigaţiile efectuate de agenţi, s-a stabilit că cei patru indivizi s-au prezentat în faţa victimei ca fiind o organizaţie criminală cu ramnificaţii internaţionale.

Poliţia judiciară a Gărzii Civile Suedeze şi Cullera i-au arestat pe cei patru membri ai grupării.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite