Apel pentru repatrierea unor soţi români care au murit într-un accident în Italia. Fiica are nevoie de sprijinul comunităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrică şi Daniela, doi soţi români, au murit într-un accident petrecut în Italia Foto:stiri.botosani.ro
Petrică şi Daniela, doi soţi români, au murit într-un accident petrecut în Italia Foto:stiri.botosani.ro

Petrică (53 de ani) şi Daniela (42 de ani), doi români stabiliţi în Italia, au murit într-un cumplit accident rutier, după ce scuterul pe care se aflau a fost spulberat de un BMW, în timp ce se întorceau acasă, în Lentini, după ce vizitaseră nişte rude. Acum, singura lor fiică rămasă în România are nevoie de sprijin financiar pentru a aduce acasă corpurile neînsufleţite ale părinţilor ei.

Într-o curbă, bărbatul a pierdut controlul scuterului şi a intrat frontal într-un autoturism ce se deplasa din sens opus. Presa italiană notează că cei doi botoşăneni nu au mai avut nicio şansă la viaţa, impactul fiind atât de puternic încât membrele inferioare ale celor doi botoşăneni au fost amputate pe loc, potrivit stiri.botosani.ro.

Cumplitul accident s-a petrecut miercuri, cu două zile înainte ca Daniela să împlinească 43 de ani.

Cuplul este oiginar din satul Coşuleni, comuna Băluşeni, iar acum corpurile neînsufleţite ale celor doi urmează să fie repatriate în România.

Adăscăliţei Petronela Gabriela are nevoie de aproximativ 5000 de euro, bani necesari pentru a-şi repatria părinţii. 

Persoanele care vor să ajute la repatrierea celor doi botoşăneni sunt rugate să doneze în contul bancar deschis pe numele Adăscăliţei Petronela Gabriela, RO68 RZBR 0000 0600 2282 5888, deschis în LEI la Banca Raiffeisen. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite