Doi tâlhari din Capitală, reţinuţi pentru furt din auto, prin metoda „înţepare roată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi bărbaţi din Capitală reţinuti pentru furt din auto, prin metoda „inţepare roată” FOTO: Ziare.com
Doi bărbaţi din Capitală reţinuti pentru furt din auto, prin metoda „inţepare roată” FOTO: Ziare.com

Doi bărbaţi din Bucureşti, în vârstă de 63 şi 64 de ani, au fost reţinuţi marţi, 13 octombrie, fiind acuzaţi de furt, furt calificat şi distrugere, prin metoda "înţepare roată”, cauzând un prejudiciu de 9.500 de lei.

Poliţiştii bucureşteni au discins, marţi, la locuinţele celor doi pe numele cărora existau trei mandate de percheziţie domiciliară, pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt auto, în urma indiciilor adunate în perioada iulie-octombrie 2020 de Serviciul Investigaţii Criminale Sector 1 a Poliţiei Capitalei.

Cei doi ar fi  săvârşit  trei fapte de furt, furt calificat şi distrugere, în forma a două fapte consumate şi o tentativă, prejudiciul total cauzat celor trei persoane vătămate ridicându-se la suma de 9.500 de lei.

Metoda care ar fi fost utilizată de suspecţi este una bine cunoscută: aceştia observau persoanele vătămate în zona unor unităţi bancare, le urmăreau, iar când opreau autoturismele, fie la stop, fie pentru cumpărături, cu un obiect ascuţit înţepau pneul, iar la momentul în care victima încerca înlocuirea roţii, sustrăgeau valorile lăsate pe scaun sau banchetă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite