Doi tineri, arestaţi într-un dosar de trafic de droguri. Unul dintre aceştia vindea canabis la un chioşc RATB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri acuzaţi de trafic de droguri au fost arestaţi preventiv după ce poliţiştii şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au descins, luni, la două adrese din Bucureşti, între care la un chioşc de bilete al RATB. Oamenii legii au găsit atunci peste 20 de grame de canabis, 7.000 de lei, dar şi un cântar electronic.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi tineri sunt suspectaţi de trafic de canabis. Unul dintre aceştia, angajat al RATB, ar fi vândut droguri unor cunoscuţi chiar la chioşcul de bilete unde lucra.

„La data de 19 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi procurorii DIICOT - BT Teleorman au efectuat două percheziţii în municipiul Bucureşti, respectiv la un punct de lucru al unei firme de transport public şi la domiciliul unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc", se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de Poliţia Română.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 24 de grame de canabis, 7.000 de lei şi un cântar electronic.

Anchetatorii precizează că în perioada februarie - mai, cei doi tineri, unul din Bucureşti, celălalt din comuna Botoroaga, judeţul Teleorman, ar fi vândut canabis în Bucureşti, inclusiv la chioşcul RATB.

Cei doi au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile, de magistraţii Tribunalului Teleorman.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite