Articol publicitar

Dorinel Umbrărescu nu a fost audiat la DNA

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Umbrarescu
Dorinel Umbrarescu

Omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, proprietar al firmelor de constructii Spedition UMB si Tehnostrade, infirma comunicarile publice, potrivit carora a fost chemat si audiat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in cursul acestei saptamani.

Omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, proprietar al firmelor de constructii Spedition UMB si Tehnostrade, infirma comunicarile publice, potrivit carora a fost chemat si audiat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in cursul acestei saptamani. Oficialii de la DNA nu au luat legatua cu Dorinel Umbrarescu, nu a fost sunat sau chemat la audieri in nici un caz pe care acestia l-au anchetat pana in prezent.

Mai exact, in investigatiile si audierile inaintate de DNA cu privire la un flagrant comis in luna noiembrie 2012, nu sunt citate contracte care implica companiile patronate de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu. Mai mult, persoanele implicate in activitatile de cercetare nu au nici o legatura cu proprietarul firmelor de constructii, Dorinel Umbrarescu, acesta urmand in derularea proiectelor sale protocoalele de lucru legale si confirmate de partenerii de afaceri.

Companiile lui Dorinel Umbrarescu, Tehostrade si Spedition UMB, sunt implicate in proiecte importante de dezvoltare a infrastructurii din Romania.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite