articolul anterior articolul urmator

Dosarele lui Ioan Talpeş. Se reface harta de putere a lumii

18
3 Apr 2015 11:46:09
Autor: Redacţia Adevărul
Ioan Talpeş, la Adevărul Live. FOTO David Muntean
Ioan Talpeş, la Adevărul Live. FOTO David Muntean

18 Comentarii

_ Alex
3.04.2015, 18:03:11

Nu a fost nici o greseala chestia din 1995 cu Ucraina, totul a fost calculat si planificat; daca-mi aduc bine aminte, tratatul ala a fost semnat de SUA, Marea Britanie si Rusia... toate aceste tari se angajau sa garanteze independenta, integritatatea, bla, bla... a Ucrainei in schimbul cedarii arsenalului nuclear... conducerea de atunci a Ucrainei era pro-sovietica, asa ca nu a fost nici un efort de convingere... pur si simplu s-a procedat la dezarmarea Ucrainei... cu girul S.U.A. si G.B..... altfel stateau lucrurile azi daca Ucraina mai avea vreo cateva focoase... nu mai zburda Ivan ca voda prin loboda...

+3 (11 voturi)
Iosiv Varga
3.04.2015, 18:25:46

asa respecta,,SUA si MAREA BRITANIE" garantiile....de RUSIA nu mai vorbim!!! ...ar fi bine sa invatam din exp. UCRAINEI si sa nu ne imbatam cu apa rece servit de ...NATO (de fapt SUA) ,UNGURII S-AU FRIP[T RAU IN 1956 ,dar acuma sulfa si in iaurt,romaniiINCA viseaza in continuare...pana se vor FRIGE!!!

0 (10 voturi)
otto willy
3.04.2015, 18:49:31

Iarasi il lasati pe Talpes sa prevesteasca viitorul lumii? Chiar nu gasiti "altul" in Romania s-o faca?

+3 (7 voturi)
Goicea Niculae
3.04.2015, 18:55:13

Acordul istoric de pace ci Iranul semnat printre alții Obama si PUTIN ,pune capăt unei situații aberante in Estul Mijlociu. Iranul nu are arme atomice dar este sancționat pe când Izraelul are arme atomice , nu le declara dar din ipocrizie lumea se face ca ploua. Iranul, o națiune de 70 de milioane de oameni , nu își ataca vecinii si contribuie la stabilitatea in regiune si este sancționat. Izraelul duce o politica agresiva atacând statele învecinate , bombardând scoli si spitale si omorând laolalta copii , bătrâni, invalizi etc. Si nu este sancționat, mai mult liderul sau e primit de congresul american si ovaționat când îndeamnă la război perpetuu. Se pare însă ca lumea începe sa fie scârbită de atâta ipocrizie si se încearcă timid o cale rațională de existența. Acordul de pace cu Iranule este o raza de soare peste oceanul de dementa războinică ce pare ca a cuprins lumea in ultimul timp.

+3 (15 voturi)
Goicea Niculae
3.04.2015, 19:04:19

Generalul Talpes o ia razna de tot când prezintă argumentul ca dacă Ucraina ar fi avut arma atomica si-ar fi păstrat Crimeea. Nu e asta un Argument pentru încurajarea Iranului sa dobândească arma nucleară si atunci nu va mai fi atacat de nimeni? Pe ce planeta trăiți Her General?

+1 (13 voturi)