Dosarul Caracal. De ce i-a sunat adjunctul IJP Olt pe interlopi după dispariţia Alexandrei. Explicaţia comisarului Alexe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adjunctul şefului IPJ Olt l-a sunat pe şeful celui mai mare clan interlop din Caracal după ce Alexandra a apelat numărul unic de urgenţe 112 şi a reclamat că a fost răpită.

 Comisarul Nicolae Alexe i-ar fi cerut interlopului informaţii legate de caz şi, la rândul său, a furnizat informaţii despre caz, potrivit unei investigaţii jurnaliştilor de la Libertatea.

Într-o intervenţie făcută vineri dimineaţă, comisarul Nicolae Alexe nu a negat acest lucru şi spune că informaţiile pe care el le-a furnizat erau deja publice, fiind postate pe Facebook, arată digi24.ro. „Dacă nu făceam ceea ce am facut mi se imputa că nu am făcut, dacă am făcut, mi se impune că am făcut. Am apelat la toate mijloacele. Acele informaţii de care vorbiţi dumneavoastră deja erau pe o pagină de Facebook cu numerele de telefon, nu ştiu, cred că cineva de pe la Primărie a luat numerele de telefon şi le-a pus să le găsească. S-au pus numerele de telefon pe o pagină de Facebook, deci deja erau făcute publice”, a declarat pentru B1.ro, comisarul şef Nicolae Alexe.

Imagine indisponibilă

Reamintim că Gheorghe Dincă a fost audiat din nou în noaptea de joi spre vineri de către procurorii DIICOT, structura centrală, iar bărbatul şi-a menţinut declaraţiile anterioare, în care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Conform unor surse, testul poligraf la care Gheroghe Dincă ar fi trebuit să fie supus vineri a fost amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită pentru că suspectul a fost dus la Caracal pentru a asista la cercetările de la faţa locului. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite