Dragnea, fără mustaţă în prima apariţie publică, la 6 luni de la condamnare: fostul lider PSD a cerut eliberarea din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ICCJ judecă marţi contestaţia în anulare depusă de fostul lider PSD Liviu Dragnea şi de Olguţa Şegu şi Floarea Alesu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. În legătură cu condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare în acest dosar, Liviu Dragnea a depus şi recurs în casaţie.

UPDATE 09.20 Instanţa a decis amânarea procesului pentru 10 decembrie

ICCJ a stabilit marţi pentru data de 10 decembrie un nou termen de judecare a contestaţiei în anulare depusă de fostul lider PSD Liviu Dragnea şi de Olguţa Şegu şi Floarea Alesu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. În legătură cu condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare în acest dosar, Liviu Dragnea a depus şi recurs în casaţie.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ajuns marţi dimineaţă, în jurul orei 9.00, la Instanţa Supremă, după ce pe 18 octombrie a depus contestaţie pentru a scăpa de condamnarea la închisoare. În prima apariţie publică în 6 luni de la condamnarea la închisoare, Dragnea s-a prezentat cu mustaţa rasă şi vizibil slăbit. 

Imagine indisponibilă

FOTO Captură Digi24

De asemenea, Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în acest dosar, a depus şi ea contestaţie în anulare.

Şi Floarea Alesu, fost director execituv al DGASPC Teleorman  a depuse contestaţie în anulare, atât ea, cât şi Olguţa Şefu având termen tot marţi.

Fostul lider al  PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar, Dragnea, a fost  trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual,

Liviu Dragnea a declarat în 22 octombrie şi recurs în casaţie. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite