Ea a încercat să se sinucidă, el a reuşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionela Trandafir şi Emil Bran, la una dintre petrecerile  la care mergeau împreună
Ionela Trandafir şi Emil Bran, la una dintre petrecerile la care mergeau împreună

Poliţistul piteştean Emil Bran (29 de ani) s-a gândit că fără surâsul „brunetei finuţe“ pe care o iubea de 12 ani viaţa nu mai are rost. Pentru că l-a părăsit, tânărul s-a împuşcat în cap cu arma din dotare.

O vreme, Emil Bran şi Ionela Trandafir au format un cuplu. Mergeau împreună la petreceri, savurau fiecare moment al vieţii. În urmă cu şase luni se mutaseră cu chirie într-un apartament din Piteşti. Apropiaţii spun că de atunci lucrurile s-au răcit între ei. Pe 31 ianuarie, fata a vrut să se sinucidă.

Poliţistul Emil Bran s-a sinucis din dragoste

Descoperirea macabră de acum sase ani a ridicat două ipoteze: sinucidere sau omor

O tânără a încercat să se sinucidă cu alcool şi pastile

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra a înghiţit mai multe pastile, dar, din fericire, a fost găsită la timp de către iubitul ei, care a dus-o la un spital din Bucureşti. Pentru a-i fi alături, Emil Bran a intrat de la 1 februarie în concediu de odihnă. Numai că discuţiile aprinse dintre ei au continuat. Ajunsă la capătul răbdării, Ionela a plecat la mama ei.

Perna, ca amortizor

Joi dimineaţa, poliţistul a ieşit din tură. Se pare că şi-a premeditat sinuciderea pentru că s-a făcut că uită să predea arma din dotare. Seara, a fost găsit fără suflare.

Ca să amortizeze zgomotul, să nu se audă împuşcătura, poliţistul şi-a pus o pernă pe cap, după care a tras, potrivit spuselor procurorului Ion Anghelescu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Agentul Emil Bran va fi înmormântat mâine.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite