VIDEO Echipa Antena 3, huiduită puternic la protestul din Bucureşti, a părăsit manifestaţia sub protecţia jandarmilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Antena 3 a fost huiduită puternic, minute în şir, sâmbătă seara, la protestul din Bucureşti, în faţa Ministerului de Interne. Echipa tv a părăsit manifestaţia sub protecţia jandarmilor.

UPDATE

ActiveWatch condamnă, într-o postare pe Facebook, întâmplările de la protestul din Bucureşti:

”Echipa Antena 3 a fost împiedicată de o parte dintre protestatari să transmită din faţa sediului MAI.

Facem apel la raţiune şi la exprimarea democratică a opiniilor!

Agresarea jurnaliştilor nu înseamnă mai multă justiţie”

Mălin Bot, în fruntea protestarilor care au huiduit echipa Antenei 3.

Oamenii au strigat ”Ruşine, ruşine să vă fie!”, ”Antena 3, nişte derbedei!”, ”Slugile lui Dragnea” şi au huiduit puternic. 

După mai multe minute în care echipa televiziunii a fost înconjurată de oameni care îi huiduiau au venit şi câţiva jandarmi care i-au înconjurat pe cei de la Antena 3.

Protejată de jandarmi, echipa a aşteptat maşina televiziunii pentru a pleca.

Câteva mii de manifestanţi au ajuns în faţa Ministerului de Interne şi strigă „Jos Guvernul hoţilor!”, „Nu scăpaţi!”, „Incompetenţii”, ”Criminalii”, ”Alexandra”, ”Nu plecăm acasă, morţii nu ne lasă”. Participanţii au ţinut un moment de reculegere şi au aprins lumânări. 

DREPT LA REPLICĂ MĂLIN BOT

„Sunt acuzat că m-am aflat ”în fruntea protestatarilor” care ar fi ”agresat” o echipă Antena 3 la un protest din Piaţa Revoluţiei. 

Informaţiile sunt false şi calomnioase atât la adresa mea, cât şi la adresa celor care au protestat în acea seară. 

Eu nu am făcut nimic altceva decât să filmez scenele, exact aşa cum au filmat zeci de alţi jurnalişti prezenţi la fata locului.  Echipa Antena 3 nu a fost agresată. Câţiva dintre protestatari au huiduit la vederea microfonului cu sigla acestei televiziuni din motive pe care le înţelege orice om onest. 

Informaţia falsă că eu m-am aflat ”în fruntea” unui grup care ar fi comis o agresiune la acel protest este o denigrare serioasă, care îmi afectează grav imaginea şi de aceea solicit acest drept la replică“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite