Elena Udrea: Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi! Ce răspunsuri a primit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul ministru al Dezvoltării are o condamnare definitivă la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute
Fostul ministru al Dezvoltării are o condamnare definitivă la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a publicat pe Facebook o nouă fotografie cu partenerul şi fetiţa sa, alături de urarea ”Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!”. Mesajele primite de fostul ministru al Dezvoltării, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, nu au fost toate cordiale.

În fotografia postată pe Facebook, Elena Uadrea şi fiica sa sunt îmbrăcate în rochii roşii şi stau pe jos, în faţa şemineului, alături de Adrian Alexandrov.

”Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!”, a scris Udrea pe Facebook, iar postarea a strâns aproape şase sute de comentarii.

Mulţi dintre cei care i-au urat ”Sărbători fericite”, i-au transmis şi ”La mulţi ani” de ziua sa, ştiind că în 26 decembrie este ziua de naştere a fostului ministru al Turismului.

Alte mesaje însă au subliniat problemele ei din justiţie. „Ce uşor cu o poză toţi au uitat ....culmea prostie şi proşti doar în România ....de aia muriţi de foamete ..”, este un răspuns primit de Udrea. „Crăciun fericit! Gata cu Costa Rica? S-au întors fiii risipitori acasă?”, sau „Tu ai Crăciun dar alţii nu au că n-au furat cât ai furat tu”, au fost alte răspunsuri primite. Alte persoane au criticat faptul că oamenii au uitat trecutul Elenei Udrea şi îi urează acum sărbători fericite: „Pe bani furaţi de la proşti cred şi eu ca e Crăciun Fericit ! Mă întreb voi aştia care îi uraţi cu adevărat craciun fericit acestei infractoare care a furat nu puţin, ci cu nesimţire şi-a asigurat cu banii noştri restul vieţii trăite la maximum în lux, creierul vostru mai funcţioneaza???”, a scris un alt utilizator.

Elena Udrea a revenit în ţară în luna iulie, la aproape un an şi jumătate de la fuga în Costa Rica şi la mai puţin de o săptămână după decizia controversată a Curţii Constituţionale cu privire la completele specializate de 3 judecători de la Curtea Supremă. 

„Da, m-am întors în România. Am renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă. Referitor la procesele pe care încă le am în instanţa, cred că mă voi apara mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut şi în cazul meu”, a scris atunci Udrea pe pagina ei de Facebook.

Fostul ministru al Dezvoltării, condamnat definitiv iniţial la şase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, este beneficiar direct a hotărârii CCR cu privire la nelagala compunere a completelor de cinci, în acest moment judecarea dosarului fiind însă suspendată, aşteptându-se pronunţarea Curţii Europene de Justiţie. Potrivit experţilor în Drept, revenirea în ţară a Elenei Udrea, nu este lipsită de riscuri pentru aceasta, în special în contextul în care s-a sustras anterior Justiţiei prin fuga în Costa Rica. Mai mult, dată fiind gravitatea faptelor pentru care a fost condamnată iniţial în acest dosar, chiar şi în contextul unei rejudecări de la zero a acestui proces, este puţin probabil ca fostul ministru să scape de acest dosar prin prescripţia acuzaţiilor ce i se aduc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite