articolul anterior articolul urmator

Elena Udrea la Poliţie. Liderul PMP s-a prezentat la Secţia 2 de Poliţie, aşa cum i se impune prin controlul judiciar

4
30 Jan 2015 10:40:20
Autor: Mihaela Cojocariu
Elena Udrea a fost dusă joi la DNA cu mandat de aducere FOTO Mediafax
Elena Udrea a fost dusă joi la DNA cu mandat de aducere FOTO Mediafax

4 Comentarii

Sava Darius
30.01.2015, 11:20:48

Nu este vinovata si o sa vedeti cum se va face lumina!!!! Plecati de la Maior incoace si veti lega multe. Sasul vrea liniste, nu vrea opozitie, nu vrea PMP puternic, nu vrea pe Basescu si Udrea ca vocile dreptei, l-ar termian si l-ar deconspira pe sas. Atentier mare la Iohannis si gasca PNL-penala in frunte cu Blaga, ei vor sa-i reduca la tacere pe Udrea si Basescu. Nu credeti nimic din prostiile cu DNA ca e vinovata de faptul ca i-a fost sotie lui Cocos si ca trebuia sa stie ce face el. Dar ce barbat spune sotiei asa ceva daca ar fi facut? Ca nu era mai prost Cocos sa vina si sa se laude ca a luat mita sau a dat etc. Dar celelalte neveste de bogatasdi penali din PNL, PSD, afaceriti implicati, unde sunt, de ce nu sutn la DNA, ele nu au beneficiat de luxul barbatilor? Pe c elume traiti fratilor, pute din avion ca-i facatura, ca Basescu si Udrea sa nu mai faca opoztiie sasului hitlerist!!!

+1 (3 voturi)
La tulipe Fanfan
30.01.2015, 12:40:14

Pentru o intamplare atat de normala, trebuia sa scrieti mii de cuvinte care n-au nicio legatura cu titlul " Udrea la Politie " ? Nu stiu cum se castiga banii in presa, dar se pare ca foarte usor : repeti o stire preluata de la altii ( plagiat se numeste! ) pana o inveti pe de rost si astepti alta pleasca pentru a mai insaila trei fraze neinteligibile! Nu va mai strofocati atat sa loviti un om aparent cazut in dizgratie, ci cautati sa vedeti cu claritate daca DNA sau SRI gresesc omeneste sau cu intentie...aceea da, ar fi o stire de citit cu placere...cu atat mai mult cu cat Elena Udrea este ABSOLUT NEVINOVATA!!!

-1 (1 vot)
La tulipe Fanfan
30.01.2015, 11:25:28

Comentariu considerat abuziv.

Alynx
30.01.2015, 14:23:35

Aparati aceasta mirabila fiinta, dulce floare de crin nevinovata! Nu lasati nemernicii care se baga cu "bocancii in Justitie" (citat Traian Basescu) sa stropeasca cu noroi imaculata Eleni a noastra!