Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Elveţia prelungeşte restricţiile pe piaţa muncii pentru români

9
18 Apr 2018 19:23:40
Autor: Florinela Iosip
FOTO: 123RF
FOTO: 123RF

Guvernul elveţian a dispus, miercuri, prelungirea timp de un an a restricţiilor pe piaţa muncii elveţiană pentru români şi bulgari, potrivit publicaţiei Corriere del Ticino.

Guvernul federal din Elveţia a dispus, miercuri, prelungirea timp de un an a restricţiilor pe piaţa muncii elveţiană pentru cetăţenii români şi bulgari, informează publicaţia Corriere del Ticino, citată de Mediafax.

În şedinţa desfăşurată miercuri, Guvernul federal de la Berna a luat decizia de principiu privind prelungirea restricţiilor temporare pentru români şi bulgari, urmând ca o ordonanţă executivă în acest sens să fie adoptată la începutul lunii mai.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Camelian Propinatiu
18.04.2018, 23:07:53

Elvetienii sunt bine informati ca, din motive de subtilitate intelectuala, românii în postromânism nu sunt uniti nici macar în chestiunea Centenarului, darmite sa organizeze macar civic forme de protest la aceasta discriminare înjositoare.

0 (4 voturi)
Adrian Adrian
19.04.2018, 01:43:38

Camelian Propinatiu Te înşeli ,nu e vorba de asta ,pur şi simplu au blocat ciurucurile Europei ,săracii Europei .Pe unguri de ce nu-i discriminează nimeni ( folosesc un termen la modă) şi pot călătorii şi in SUA ,noi şi bulgarii ,nu.Am ales calea eficienței prin salarii mici plus alte prostii şi acum culegem ce am semănat.

+1 (1 vot)
Noutati false
19.04.2018, 04:51:28

Adrian Adrian nu stiu daca ai vazut ce ciurucuri (cum le zici tu) au invadat europa de vest in ultimii ani datorita zonelor de conflict, cred ca ei si-au format un stereotip desrpe romani care nu le iasa din cap, cea ce in realitate nici nu mai e cazul, cine a luat decizia precis este un om batran si bogat care nu si-a mai "updated" creierul si nu se uita ce se intampla in lume.Am vrut sa-mi iau un ceas elevetian dar citind aceasta stire nici vorba, ma feresc de tot ce scrie Made in Swizerland...

+1 (3 voturi)
Enzo Paoletti
19.04.2018, 06:09:57

@Pa bune: 1. se scrie "made in Switzerland". 2. elvetienii cunosc bine pe moldo-valahi si pe balgari si nu au nevoie de loaze rasiste, puturoase, cu fite si aere de fata mare.. pe bune! 3. ei respecta pe magyari, pe yugoslavi si pe ceho-slovaci fiinca astia sint civilizational cu secole inaintea moldo-valahilor.. de altfel yugoslavii, ceho-slovacii si magyarii sint foarte apreciati acolo si ca atare multi s-au stabilit in Helvetia de o gramada de timp.

-2 (4 voturi)
Utilizator Adevărul
19.04.2018, 07:02:43

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările