Eugen Popescu(Acţiunea 2012): agentura rusă de la Bucureşti încearcă discreditarea campaniei Aducem Basarabiei Acasă!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
actiunea 2012

Mişcarea unionistă din România devine din ce în ce mai închegată şi puternică lucru care a determinat activarea activarea agenturii ruse de la Bucureşti. Cum se ştie că Rusia este expertă în dezinformare, au început deja atacurile asupra celor care zilnic fac voluntariat pentru a anula graniţa de pe Prut.

Campania de strângere de semnături "ADUCEM BASARABIA ACASĂ!" a strâns deja peste 90.000 de semnături pentru sprijinirea unei iniţiative legislative care va apropia decisiv cele două state româneşti. Este cel mai important exerciţiu democratic de după 1990 privind românii de peste Prut, transmite Romanian Global News.

Legat de speculaţiile lansate în spaţiul public de tot felul de cutii de rezonanţă ale agenturii ruseşti de la Bucureşti sau Chişinău privind legăturile pe care acestă campanie le-ar avea cu anumiţi politicieni, unul din copreşedinţii Platormei Civice "Acţiunea 2012", Eugen Popescu, a declarat următoarele:

"Platforma civică "Acţiunea 2012" este o mişcare civică neafiliată care nu are legături cu partidele politice decât în măsura în care acele partide sau politicieni din acele partide sprijină obiectivele Platformei. Circa 116 deputaţi şi senatori sunt alături de noi în campaniile privind reunirea Basarabiei cu România. Ei fac parte din toate partidele parlamentare, iar acest lucru demonstrează că toate partidele au oameni responsabili, preocupaţi de interesele naţionale româneşti.


În ceea ce priveşte comentariile a tot felul de indivizi care dezinformează în legătură cu acţiunile noastre, este normal ca ei să apară. Platforma civică "Acţiunea 2012" devine tot mai puternică şi coezivă şi este normal ca forţe care se opun obiectivelor noastre, una dintre aceste forţe fiind agentura rusă de pe cele doua maluri ale Prutului, să încerce să ne discrediteze. Prin minciună prin dezinformare! Nu cred însă că mai găsesc mulţi proşti care să mai cadă în capcanele lor. Alături de noi vin din ce în ce mai mulţi tineri, iar acest lucru demonstrează că tânăra generaţie ştie ce vrea şi cum vrea să arate viitorul."

image
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite