EXCLUSIV Prostituatele funcţionarului de la Primăria Sectorului 3: „Două fete trebuiau să întreţină relaţii sexuale cu un domn ministru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două femei care erau folosite ca prostituate de către Horia Vlad Damian, angajatul de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3, au făcut dezvăluiri inedite în faţa procurorilor. Interceptările făcute de procurorii din Parchetul Capitalei dezvăluie planul pe care funcţionarul l-a pus în aplicare pentru a face rost de bani uşor.

Joi, un judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti va lua în discuţie cererea procurorilor de arestare preventivă a angajatului Primăriei Sectorului 3. Expertul este acuzat de luare de mită, trafic de influenţă şi proxenetism.

Cum a început ancheta

Totul a început în această vară, atunci când un bucureştean a făcut un denunţ la Parchetul Capitalei în care arăta că Vlad Damian i-a cerut bani şi alte foloase, în schimbul intervenţiei la funcţionari publici din Poliţia Locală Sector 3 - Biroul Disciplina în Construcţii, pentru a nu fi sancţionată contravenţional sau a-i fi redus cuantumul amenzii pe care trebuia să o primească pentru nerespectarea prevederilor legale în ce priveşte construcţia unui imobilul.

În timpul cercetărilor, procurorii au constatat că Damian se ocupa, în timpul liber, şi cu proxenetismul. Mai exact, acesta ar fi pus două tinere să se prostitueze, obţinând astfel diverse sume de bani. Tinerele întreţineau relaţii sexuale cu clienţi într-un imobil pus la dispoziţie de către angajatul Primăriei Sectorului 3.

„Am o vagă impresie că astea două se cam iubesc. Sincer”

Procurorii spun că Horia Damian a început afacerea cu o singură fată. Apoi s-a extins şi a mai racolat o tânără. “No… am discutat eu un pic o chestie,  i-am explicat o treabă, i-am zis că tu eşti o persoană deosebită raportat la mine, ştii? Am o relaţie, o anumită relaţie cu tine, că tre’ tu să mai vii pe acolo când o să fie şi alte fete, ştii? Am luat-o aşa, ştii?”. Primele probleme au apărut imediat după ce a racolat pe cea de-a doua fată: “Şi am o vagă impresie că astea două se cam iubesc. Sincer”, îi explica acesta unui prieten.

Funcţionarul-proxenet se plângea şi de probelemele pe care le avea cu recrutarea de amatoare pentru a lucra în industria sexului plătit :” Că asta este exact chestia opusă la video. La video îţi trebuiau fete, aici trebuie foarte mulţi clienţi”. “Ţi-am zis că am dat un anunţ în ziar şi au venit vreo două gagici, una chiar stă apropiat de noi, aşa, dar p …la mea, e gravidă şi asta... are 4 luni şi s-a făcut dublu… la revedere”, a explicat cum racola fetele.

"Aş vrea măcar două ca să-şi aleagă omul, să aibă senzaţia că alege din ceva"

Horia Damian: E, acuma ştii cum e problema şi prin alte părţi se stă. Fete sunt şi ele conştiente că … ele trebuie să aibă acolo ceva de spus ca să-l atragă tăntălăul acela.
Domn:  Păi ştiu dar nu mai bine, fii atent, stai să ne gândim mai bine, fă altceva, nu lua încă fete. Cel mai mult durează până faci un renume.
Horia Damian: Păi ştiu, dar cum fac fără fete?
Domn:  Păi le ai pe astea.
Horia Damian: Care sunt? Că este una singură practic.
Domn:  Aia una singură...sună: aveţi un loc liber? Da, am un loc.
Horia Damian: Da, ştiu, că m-am gândit la varianta asta.
Domn:  Şi vine astăzi e nu mai una sau celelalte sunt ocupate. No… Mai contează?
Horia Damian: Aş vrea măcar două ca să-şi aleagă omul, să aibă senzaţia că alege din ceva.... tot aşa că vine de la ţară de undeva, ştii? Şi o cazez şi p-aia p-acolo sau… cumva… atuncea parcă m-aş mişca bine cu două. Şi le ţin la mine, ştii? Asta e, ştii?

"Domne avem fete la 150 de lei avem şi fete la 200 de lei"

Domn:  Eu zic că două de începutul ţi-ar ajunge. În momentul în care ai atât de mulţi clienţi şi nu poţi să faci faţă, îţi angajezi. D-ăstea găseşti…
Horia Damian: Oricum dau anunţul pentru încă una.
Domn:  Cum?
Horia Damian: Anunţul pot să-l dau şi îmi aleg eu dup-aia pe care-o vreau.
Domn:  Da. Începem asta cu anunţurile, cu ălelalte, pentru clienţi, ălea… că dacă ai unul pe zi sau doi….
Horia Damian: Păi le fac in paralel…
Domn:  [neinteligibil] ?
Horia Damian:Pentru început ar fi bine să zic doi pe zi.
Domn:  Da.
Horia Damian: Să las la un preţ mai OK. Bine, ăştia au tehnică cu preţul. Ai văzut că… Ai văzut că ăştia au tehnică cu preţul.
Domn:  Nu.
Horia Damian: Domne avem fete la 150 de lei avem şi fete la 200 de lei. Astăzi nu avem decât la 200, celelalte nu sunt, sau sunt ocupate… hau-hau, ştii?

Planuri de afaceri: „La 5 vizite, a 6-a era ori bonus ori gratuit"

Domn:  No, păi… no… ai putea să faci şi tu asta, ştii?
Horia Damian: Păi da…la ceva, nu ştiu, mă gândesc, nu ştiu, văd eu ce, să-i atragă. Nu prea mai ţine, că aveam într-un loc undeva abonament, la 5 vizite, a 6-a era ori bonus ori gratuit. E şi asta o variantă. Dar m-aş gândi… Aş vrea să găsesc ceva total neîncercat de nimeni. Nu ştiu. O chestie de genul ăsta, domne, anumiţi clienţi primesc un cadou surpriză, ştii?
Domn:  Un cadou surpriză: vin doi negrii… dom’le ţi-am făcut o surpriză. Da, dom’le m-ai uimit.
Horia Damian: Da.
Domn:  Nu ştiu. Şi ce surpriză să le dai, că aia e…
Horia Damian: Nu ştiu … mai vine o gagică.
Domn:
Horia Damian: Nu, aia vine un sfert de oră, ceva de genul acesta. [neinteligibil] începutul îl faci cu două, sau ceva de genul ştii? O chestie adică, să rămână de bază şi cealaltă ...
Domn:  Alea am fost, că ştiu că era şi puteai să comanzi.
Horia Damian: Sau era acolo un bol cu nişte bilete. Dacă îl prinzi pe cel norocos, îl iei şi pe patron în cameră. Mă mai gândesc. Nu ştiu… [neinteligibil]… Dacă nu… oricum mă gândesc serios şi la ce mi-ai zis aseară.
 

Primii clienţi au fost prietenii funcţionarului

După discuţia cu amicul său, Horia Damian a trecut la treabă. Primii clienţi au fost apropiaţii şi prietenii săi, pe care i-a trimis să facă sex, pe bani, cu cele două prostituate: Angelica şi Veronica-Georgiana. Unul din aceştia era Marian.

Marian: Uite, şi eu pe drumuri. Acum plec şi vroiam să vin spre tine. La prăvălie e cineva?
Horia Damian: Da. Sunt fetele acolo. Dau un telefon şi te aşteaptă.
Marian: Pe cine să suni?
Horia Damian: Păi, eu dau un telefon. Dau un telefon şi le zic.
Marian: Mâine eşti...? Tu nu eşti acolo?
Horia Damian: Nu. Vin şi eu.
Marian: Vii mai târziu?
Horia Damian: Într-o jumătate de oră.
Marian: Nu e obligatoriu să vii şi tu.
Horia Damian: Nu stau de faţă... nu mă uit.

"Dom'le acuma dacă eşti gata cu baia hai să dai bănuţii şi trecem la treabă, ok?"

Imediat după discuţie, Horia Damian a contactat-o pe Angelica, cu care a avut un schimb de sms-uri. “Vezi ca vine marian”/”Cand ajunge in camera sa i ceara banii”/”Ii cer eu 1 mil jum”/”Da un mil jumate”. După ce clientul a venit, acesta ar fi vrut să facă sex cu amândouă prostituatele, moment în care Angelica l-a sunat din nou pe funcţionar.

Angelica: Ăla şi-a terminat de făcut baia. Stai un pic şi vin şi eu, şi de aia.
Horia Damian: Du-te undeva să poţi să vorbeşti mai tare că nu te aud că e ...
Angelica: Şi-a terminat cu baia şi el are impresia că vin şi eu şi de aia.
Horia Damian: Că vii tu?
Angelica: Da. Amândouă.
Horia Damian: Nu. De ce? Du-te repede şi spune-i lu' Vero să-i ceară banii frumos şi elegant. Da? înainte.
Angelica: Cum să-i spun?
Horia Damian: Dom'le acuma dacă eşti gata cu baia hai să dai bănuţii şi trecem la treabă, ok? Aşa, adică să-1 prindă într-o poziţie.
Angelica: Bine.
Horia Damian: Şi îi spune dacă ce, cât, ... un milion jumate’!
Angelica: Aha.
Horia Damian: Atâta este, da?
Angelica: Îhî.

De la amiciţie, la afaceri cu sex

Atunci când a fost audiată, Angelica a recunoscut totul în faţa procurorilor. Ea a spus că ar fi fost chiar ameninţată şi agresată fizic de Horia Damian în mod repetat. Angelica a spus că iniţial cei doi erau prieteni, deşi funcţionarul era însurat, dar relaţia s-a transformat în afacere.

"Începând cu martie 2015, Horia mi-a spus că are probleme la serviciu şi că nu mai face bani aşa de mulţi ca înainte, când avea multe proiecte în lucru la Primăria Sector 3. Din câte ştiu eu el era inginer proiectant urbanism la această Primărie. Astfel mi-a propus să facem împreună un videochat ca afacere. Mi-a spus că eu trebuie să îl ajut în această afacere cu fetele, să am grijă de ele, să nu plece, să le conving să facă videochat şi să încasez banii de la clienţi.”

Afacerea cu videochat

Damian ar fi cumpărat două calculatoare echipate complet pentru videochat, 3 canapele şi diferite decoraţiuni pentru studio. Angelica se ocupa şI de recrutare, aşa a descoperit-o pe Veronica-Georgiana, o prietenă din copilărie.

“Era nervos, se supăra pe mine pentru că nu câştigă bani cu videochat-ul, iar atunci când eu i-am spus că renunţ m-a ameninţat că va merge la familia mea şi le va prezenta poze cu noi doi în ipostaze foarte intime, dar şi cu activitatea mea pe videochat. Fiindu-mi ruşine şi frică de familie am fost de acord să continui activitatea de videochat”, a povestit Angelica. Fetele au fost puse să lucreze pentru un site de videochat pentru lesbiene.

“Un domn important de la minister”

Angelica a mai spus că de multe ori Damian era agresiv, şi că o dată chiar a plecat de la acesta. Ea s-ar fi întors după ce a fost şantajată că imaginile cu ea, în ipostaze indecente, vor fi făcute publice. Femeia a dat detalii şi despre Cosmin, un amic al funcţionarului, care ar fi fost asociat cu acesta în afacere.

“În cursul acestei luni, acum o săptămână sau două, într-o seară, Horia a venit la studio cu Cosmin şi alte două fete, necunoscute. Cu două zile înainte Horia îmi spusese că trebuie să vină cu un domn important de la minister cu care se aflase în relaţii de afaceri şi dorea să îl facă să se simtă bine aducându-i două fete cu care să facă sex. În cele din urmă nu a venit domnul de la minister, iar una dintre fete a plecat".

"Cosmin şi Horia au rămas cu una dintre fete, pe care nu pot să o descriu exact. Îmi amintesc că avea părul blond închis. Nu-i ştiu numele. I-am auzit pe Cosmin şi pe fată când făceau sex. Despre fata asta, chiar zilele trecute, Horia mi-a spus că e bună, că ia 250 euro pentru o partidă de sex, că a găsit-o Cosmin şi că în viitor el şi prietenul lui vor să găsesască mai multe fete care să se prostitueze, câştigul fiind mai mare faţă de videochat".


Apare "un domn ministru"

Veronica-Georgiana a povestit că a întreţinut acte sexuale cu diferite persoane în imobilul pus la dispoziţie de către Damian în schimbul unor sume de bani cuprinse între 100-200 de lei, pe care le împărţea cu acesta. Ea a mai declarat că a fost ameninţată de inculpat cu dezvăluirea către familia ei a activităţilor de prostituţie şi videochat, pentru a o determina să nu renunţe la “afacerea” demarată de inculpat.

“Am întreţinut relaţii sexuale fără a îmi da nici suma de bani cu Horia si Angelica în acelaşi timp ocazie cu care Horia ne-a înregistrat audio-video. Un alt motiv pentru care îmi era teama sa plec era acela de a nu face publice pe internet imaginile video din momentul in care întreţineam relaţii sexuale. In jurul datei de 20 octombrie Horia i-a spus Angelicăi să plecam pentru ca urmează să vină alte doua fete care trebuiau sa întreţină relaţii sexuale cu un domn ministru cu care Horia avea de încheiat nişte afaceri".            

"Cunosc de asemenea că Horia a luat legătura cu o fata pe nume Irina pentru a se angaja la salonul acestuia de masaj erotic insa nu ştiu ce au făcut pana la urma. Ştiu că şi Angelica a purtat şi are in prezent discuţii cu Irina pe  tema angajării, deoarece în prezent Horia este foarte intresat să mai aducă fele la salon. Cat timp am lucrat la Horia la salonul de masaj si la videochat am lucrat fără contract de munca, insa el mi-a asigurat cazarea si masa zilnic”.


 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite