EXCLUSIV „Viaţa lui Raed Arafat, din Palestina în România“, un documentar în premieră la Adevărul Live

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În premieră în România, jurnaliştii Adevărul vor prezenta un documentar cu mărturii exclusive despre viaţa lui Raed Arafat, cunoscutul medic si cel care a pus bazele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din România.

Realizat in Palestina, de jurnalistul Adevărul, Florin Ghioca, documentarul prezintă mărturii ale celor care l-au cunoscut în copilărie. Aceştia povestesc faptul că Arafat era un copil extrem de sârguitor la învăţătură şi visa, încă din clasa a 5-a, să salveze vieţi. Astfel, parcursul lui în viaţă şi faptul că a devenit un reputat medic în România nu a mirat pe nimeni. Dimpotrivă, oamenii sunt mândri că un locuitor al unei familii celebre din Nablus a ajuns demnitar în România, ţara care l-a adoptat.
 
Jurnalistul Adevărul, Florin Ghioca a stat de vorbă cu mai mulţi prieteni din copilărie, cu vărul acestuia şi cu un fost coleg de facultate. Filmat în oraşul Nablus, unde Raed Arafat a locuit până la 16 ani, înainte de a pleca în România unde a urmat cursurile Universităţii de Medicină “Iuliu Haţieganu” din Cluj, documentarul prezintă casa în care a copilărit şi în care acum stă familia lui, şcoala şi liceul unde a învăţat, dar şi detalii despre felul în care Raed Arafat "era medic încă din şcoală".

Totul, la Adevărul Live de la ora 14.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite