Experiment în munţii Parâng. Un tânăr s-a legat cu lanţul de un copac. Ce s-a întâmplat după trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a legat cu lanţul, a aruncat cheia de la lacăt, după care şi-a dat seama că nu are provizii. FOTO Captură video Salvamont
Bărbatul s-a legat cu lanţul, a aruncat cheia de la lacăt, după care şi-a dat seama că nu are provizii. FOTO Captură video Salvamont

Un tânăr a vrut să facă un experiement legat de tehnicile de supravieţuire în sălbăticie, aşa că s-a legat cu un lanţ de copac. După 3 zile în pădure, aventurierul a regretat tentativa şi a început să strige după ajutor, fiind salvat de salvamontişti.

Pentru ca experimentul să fie complet, tânărul a aruncat cheia de la lacătul cu care a legat lanţul. Se pare că bărbatul nu şi-a calculat bine nici necesarul de provizii pentru experiementul său şi a rămas rapid fără mâncare.

Aşa că a început să urle după ajutor. Din fericire, a fost auzit de nişte ciobani care treceau prin zonă, care au alertat salvamontiştii. 

Salvatorii l-au găsit în zona Polatişte, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Gorj. Întrebat de câte zile îşi testează limitele legat de un copac, bărbatul a mărturisit că se afla în a treia zi. El le-a mai spus salvamontiştilor că este rupt de sete şi de foame pentru că proviziile i-au fost de ajuns doar în prima zi.

Tânărul a fost recuperat în siguranţă şi a fost ulterior predat unui echipaj de la ambulanţă, care i-a acordat îngrijiri medicale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite