Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Expertiza tehnică a maşinii lui Condrea şi expertiza criminalistică au fost finalizate

0
13 Jul 2016 19:49:59
Autor: Sorin Ghica
Anchetatorii au finalizat expertiza criminalistică în cazul accidentului în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea, patronul HexiPharma FOTO Mediafax
Anchetatorii au finalizat expertiza criminalistică în cazul accidentului în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea, patronul HexiPharma FOTO Mediafax

Procurorii Curţii Supreme au finalizat expertiza tehnică a autoturismului implicat în accidentul în care şi-a pierdut viaţa patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, precum şi expertiza criminalistică.

„Marţi au sosit expertizele auto şi criminalistică în cazul Condrea. Săptămâna viitoare, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va veni cu noi amănunte asupra cazului, doar cele două expertize mai fiind de analizat“, a declarat Gabriela Ştefan, purtătorul de cuvânt al Parchetul instanţei supreme, pentru News.ro.

De altfel, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr, afirma, pe 3 iulie, că expertiza tehnică dispusă după decesul lui Condrea este aproape de finalizare, iar în cursul acestei luni se va putea cunoaşte dacă a fost sinucidere, crimă ori un accident provocat de neatenţie sau de o defecţiune tehnică.

„Va fi o soluţie în legătură cu accidentul în această lună. Este în curs de finalizare, din datele pe care le am, expertiza şi vom putea soluţiona într-un termen rezonabil acest dosar”, a declarat Augustin Lazăr înainte de evenimentele organizate cu ocazia Zilei Justiţiei.

Procurorul general al României a spus că şi în ceea ce priveşte celălalt dosar, legat de diluarea dezinfectanţilor, administrarea probatoriului se apropie de final, fiind ridicate documente de la spitale şi urmând ca persoanele care se consideră lezate să comunice dacă se constituie părţi civile şi solicită daune în procesul penal.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit în 22 mai, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe un drum judeţean, între localităţile Corbeanca şi Buftea.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările