articolul anterior articolul urmator

Extremiştii maghiari au acoperit tricolorul cu steagul Ungariei în Ţinutul Secuiesc

100
29 Aug 2014 15:26:15
Autor: Elena Dumitru
Tânărul care a revopsit bornele poartă un tricou cu însemnele grupării Mişcarea Tineretului din cele 64 de Comitate
Tânărul care a revopsit bornele poartă un tricou cu însemnele grupării Mişcarea Tineretului din cele 64 de Comitate

100 Comentarii

Preda Mihailescu
29.08.2014, 15:57:33

Fotografia exista, se poate difuza la toate vamile si la toate posturile de politie de in zona, si se poate pune o pedeapsa de zece mii de euro sau mai mult, pentru restabilirea ordinii, pedeapsa care o plateste organizatia. Punct, provocarea deschisa are de fapt mesajul de a arata ca statul roman este slab. Asta este problema. Altfel, flori de tei!

+23 (27 voturi)
dobrita sorin
29.08.2014, 16:13:34

Comentariu considerat abuziv.

Marius Damian
29.08.2014, 16:27:19

Ce vedeţi în imagine este doar o doză de infantilism şi de teribilism datorită...altitudinii şi izolării. Tânărul dovedeşte că este un neşcolarizat care se uită prea mult la televizor. Dacă-l întrebi, ( în limba maghiară) , el ar pleca să lupte alături de mercenarii terorişti din Doneţk şi care l-ar transforma din maghiar în unguroaică. O mică amendă, un tras de urechi şi un şut în kur l-ar lecui de vitejie şi l-ar trimite vopsitor într-un service auto. Problema este alta. Indifierenţa, nepăsarea, lipsa de reacţie a poliţiei, prefecturii şi justiţiei în aceste zone. Şi nu de ieri , de azi... M-ar interesa dacă la guvern, Mare Mincinos are un plan temeinic, viabil, realist, pe termen mediu şi lung pentru combaterea iredentismului şi şovinismului cetăţenilor români de etnie maghiară din Harghita şi Covasna. Dacă Marele Mincinos are la guvern proceduri pentru astfel de situaţii şi pentru monitorizarea şi penalizarea trimişilor Budapestei care se perindă pe la şcolile de vară-iarnă-primăvară de la Tuşnad. Dacă Marele Mincinos este atent la ce se întâmplă în Ucraina şi în privinţa minorităţilor. Dacă se întâmplă ceva în Harghita şi Covasna, care să contravină intereselor statului român, precum în Kosovo sau Crimeea , păi atunci este vina exclusivă a celor pe care i-am votat. Începând cu parlamentarii. Russia se va amesteca, nu este prima dată , iar dacă Putler va strănuta, Marele Mincinos va face gripă. Poate că redacţia "Adevărul" ar puţea smulge interviuri pe această temă celor trei Viktoraşi ( mă duce gândul la cei trei purceluşi, cu Putler fiind lupul) şi anume: Viktor Viorel, Viktor Orban, Viktorovich Lavrov. Apropo de Tuşnad... E frumos, localnicii sunt prietenoşi, politicoşi , muncitori şi toleranţi. Între două şedinţe de băi poţi contribui la sporul demografic al zonei . Eşti, fără discriminare etnică, primit cu braţele deschise. Şi...cu braţele deschise. Să ştiţi că gulaşul ( de fapt gulaşuri) e doar o poveste de pustă. Nu merită comandat şi mai ales plătit.

+13 (21 voturi)
cumnatu_lu_cumatru
29.08.2014, 16:43:10

Ungaria are istorie de ocupare a pamanturilor straine, deci nici o data nu va mai fi asa cum a fost pe timpul austroungariei. Vor pamanturi multe, sa plece de unde au venit, ural, siberia, mogolia etc, acesti indivizi nu sunt cetateni ai comunitatii europene!!!!!

+14 (24 voturi)
Darius
29.08.2014, 17:25:20

Stati linistiti,au baietii grija de el,de Csibi Barna ati mai auzit?

+5 (9 voturi)