Familia lui Vadim Tudor. Cine e soţia şi ce spuneau cele două fete despre tatăl lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea că a murit Vadim Tudor a fost anunţată în seara aceasta, după ce medicii s-au chinuit mai bine de două ore să-l resusciteze. Cele mai îndurerate persoane sunt soţia sa şi cele două fete, care i-au fost alături tot timpul.

Pe soţia sa, cea care i-a fost alături aproape 28 de ani, o cheamă Doina. Cei doi s-au căsătorit pe 17 octombrie 1987, iar în ziua nunţii, Vadim Tudor avea 38 de ani. 

   

Într-o emisiune de televiziune, Vadim Tudor a spus că pentru a se căsători a fost nevoit să împrumute bani. „Atunci am luat 32.000 de lei de la o bună prietenă, Rodica Gamsievici, al cărei soţ se ocupa de fabrica de confecţii de la Scorniceşti. I-am dat înapoi după aceea”, a povestit Vadim Tudor. 

Acesta a mai spus că nunta a avut loc la unul dintre cele mai luxoase localuri din Capitală, Athene Palace, iar o parte din costurile petrecerii au fost acoperite şi cu drepturile pe care le-ar fi încasat pe o carte pe care a publicat-o în acea perioadă.

Vadim Tudor a mai povestit că Eugen Barbu, prieten cu el, s-ar fi opus căsătoriei. „Eugen Barbu nu a fost la nuntă pentru că nu m-a lăsat să mă căsătoresc. Mă voia doar pentru el. Am aşteptat să plece în străinătate şi atunci am băgat formele şi m-am însurat”, a mai spus Vadim Tudor cum s-a căsătorit cu soţia sa Diana. 

În urma relaţiei dintre el şi soţia sa au rezultat două fete, Lidia şi Eugenia. Dacă pe cele două fete le-a prezentat rar prin emisiuni de televiziune, alături de soţia sa Vadim Tudor s-a afişat doar la alegeri. 

Familia lui Vadim Tudor. „Ele sunt prinţesele mele” 

Familia lui Vadim Tudor spunea că e un tată şi un soţ liniştit, care nu avea nicio legătură cu omul vulcanic din emisiunile de la televizor. „Nu este un tată sever, este un tată normal. Ştiu că multă lume se miră când zic asta”, a zis Eugenia, fiica lui Vadim Tudor, într-un interviu pentru Acasă TV. Întrebate de reporter dacă „au primit vreodată măcar o palmă părintească” de la Vadim Tudor, acestea au zâmbit şi au spus că nu. 

Vadim Tudor a mai precizat că singurul loc din casă în care intră foarte rar este bucătăria, pentru că nu ştie să gătească. „Cred că ştiu să fac omletă, însă nu am aflat dacă ouăle se sparg înainte sau după”, spunea Vadim Tudor. 

Vadim Tudor a spus că şi-ar fi dorit şi un băiat, însă a mai adăugat că aceştia sunt ma

şi dificili, iar fetele sunt mult mai uşor de crescut, „sunt mai ascultătoare şi ajută părinţii mai mult”. „Ele sunt prinţesele mele, le iubesc foarte mult, cred că le permit orice, dar nu-şi permit ele orice, că sunt bine educate, ele văd ce se întâmplă în casa noastră, la noi nu se blesteamă, nu se drăcuie, nu se afuriseşte, nu se fumează, suntem creştini practicanţi şi toţi cei care l-au cunoscut, la şcolile pe unde au trecut au remarcat foartea buna lor creştere”, a mai precizat Tribunul. 

Familia lui Vadim Tudor. „Am produs milioane de dolari, dar s-au dus”

Despre viitorii gineri spunea că ar trebui să fie „cu frica lui Dumnezeu, să muncească, să-şi câştige cinstit existenţa, să le iubească şi în general să aibă o percepţie corectă asupra lumii, ca amândoi să meargă printre oameni cu fruntea sus”. 

Vadim Tudor a mai spus că el „produce” banii în casă, iar de-a lungul vieţii a câştigat „milioane de dolari, dar s-au dus”. 

    

Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara. Liderul PRM a fost transportat de urgenţă la spital, din cauza unor grave afecţiuni cardiace. Politicianul s-a stins din viaţă la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei.

Diagnosticul medicilor a fost de edem pulmonar acut şi, în ciuda faptului că s-au străduit aproape două ore să-l resusciteze, decesul a fost confirmat de surse medicale din Spitalul Militar din Capitală. Corneliu Vadim Tudor a fost supus în cursul zilei de luni inclusiv unei intervenţii chirurgicale, care a durat mai multe ore, însă aceasta a fost fără succes. Nu a fost însă prima dată când liderul PRM a ajuns la spital ca urmare a problemelor sale de sănătate. Mai exact, el a fost internat de urgenţă şi în 2013, tot la Spitalul Militar Central.

Pe aceeaşi temă:

A murit Corneliu Vadim Tudor. A avut „Tribunul“ o premoniţie? Ultimul său poem publicat: „Hai, Moarte, să bem o cafea!“

Corneliu Vadim Tudor a murit. Declaraţii controversate ale politicianului: „Haimanaua de la Caţavencu poate să zică bogdaproste că nu i-am tras şi două palme în direct“

Corneliu Vadim Tudor a murit. Ultima calomnie a politicianului, legată de Halep. Ce a sugerat „Tribunul” despre numărul 2 WTA chiar în ziua morţii sale

Corneliu Vadim Tudor a murit. Ancuţa Cârcu, bistriţeanca ce l-a învins în instanţă: „Donez familiei cei 1.000 de lei datoraţi în urma procesului câştigat“

A murit Corneliu Vadim Tudor. Tribunul, deplâns de apropiaţi. Cristina Raluca Dincu: „Am intrat în PRM pentru el. A fost un om cu un suflet enorm“

Corneliu Vadim Tudor a murit. Liderul PRM Constanţa: „Foştii colegi i-au întors spatele în ultimele luni. Era cinstit, nu s-a bucurat la averea statului, ca toţi ceilalţi“

A murit Corneliu Vadim Tudor. La sediul PRM Constanţa se primesc condoleanţe

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite